Jump to content

alhopla

Gjest
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Sogn og Fjordane
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

alhopla's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. alhopla

    Feilmelding.

    Då skal eg sjekke dei. Kjenne du til dei andre feilkodane?
  2. alhopla

    Feilmelding.

    Er pluggane lokalisert mellom motor og torpedovegg? Muligens best å komme til under bilen då? Og dersom det ikkje er glødeplugg, ka då?
  3. alhopla

    Feilmelding.

    Bilen har begynt å gå i nødmodus så fekk lest ut feilkodane: u1900-20 -can communication fault p0380-21- can communication with abs faulty u0416-28- can communication faulty Har skjønt at u0380 kan ha noko å gjer med glødinga, men har ikkje fått sjekka det enda. Er det nokon som veit kor eg skal bjynde eller kva som eventuelt kan vere feil? Om bilen: Focus 1.6 tdci 109hk. Bilen går i nødmodus når ein er ute å køyre. Forsvinne om eg skrur av bilen og ventar i nokre sekund før eg starta igjen, men har vert en gong dette ikkje funka. Rimelig frustrerande og dette skjer oftare no...
  4. Takk for svar. Skal teste ut dette neste gang.
  5. Kjøpte meg en Focus 05mod i 2013 og opplever at dysene fryser om vinteren. Har blitt fortalt at det er oppvarmet dyse, men kan ikke si at jeg merker noe av dette. Stemmer det at det dysene skal vere oppvarmet? Tips til hva jeg bør sjekke?
  6. Korleis får eg rensa desse på best mulig måte? Må eg innom verksted?
  7. Om det er flat vei har ikkje noko å sei for min del. Opp, ned eller beint, merka det i ny og ne. Har prøvd å kjøre ut AC ei stond og syns "syntoma" har bedra seg. Kan det vere turboen som koblar seg inn og ut? Min far kjøpte ein Mondeo 2008 og syns eg merkar det på denne og. Ikkje i så stor grad da men... Står ein 1.8 tdci i denne.
  8. Har en Focus 1.6 tdci som mista kraft rundt 2000rpm. Merka det i 3,4 og 5.gir. Den dabbar av i eit halvt sekund, men er heilt normal etter på. Nokon som har vert borti dette før?
  9. Er på leiting etter ein del til vindusviskaren på venstre side. Skal vere ei plasthette over mutteren som festar vindusviskaren. Nokon som veit kvar eg kan få tak i ein slik? Høggern i området har ikkje bilen inne. Delen er til ein mk2 mod.
  10. Hei! Kjøpt ny bil og selger derfor min gamle. Litt om bilen: god teknisk stand, lite rust, EU-godkjent i januar, pent interiør og 2 eigarar før meg. For meir info sjekk link under, PM eller kontakt meg på mob/epost. Mob: 95781953 Epost: hoplanden@hotmail.com Pris: 21 035,- Kan selgast billigare etter avtale. http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=48839373&editAd=true
  11. Er på utkikk etter ny Mondeo. Kriteriar: - 2.0 diesel - Manuell - Rustfri (mest muleg) - Gjerne Ghia/titanium - 2001mod ++ - Stasjonsvogn - Treng ikkje å ver EU så lenge kostnadane ikkje er for store - Max pris 55 000 Eventuelle tips mottas med takk
  12. Hei! Slit med at bilen går ujamt på tomgang. Nokon gangar går den som den skal, nokon gangar står den å jager før den til slutt sloknar heilt. MAF-en er ikkje problemet. Nettopp bytta tomgangstyringsventil. Problemet forbedra seg litt, men motoren kan byrje å jage før den sloknar heilt. Dette skjer når motoren en kald og varm. For å få motoren til å gå sånn den skal må eg ruse den på 5-6000rpm i nokre sekund. Kan det vær kondens? Har putta kondensfjernar i tanken no nylig. Nokon tips til kva problemet er?
×
×
  • Create New...