Jump to content

Ford_focus

Gjest
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Hedmark
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Ford_focus's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. jepp.. 2006 mod. 109 hk- automat. Gått 120 000
  2. Når bilen starter og jeg skal ta iveien (forholdsvis kald bil) Tikker det.. men ettrhvert som jeg kjører virker det som om lyden blir mer borte.. hva kan dette være?? Har lest litt om ventiltikking men... Har også en oljelekkasje som verksted trodde kom fra toppdekselpakning + gåen turbo.. dette skal byttes om en uke.. men er det dette som gjør tikkingen?? Nylig kjpt bilen så vil ha alt i orden nå. (fått dette på garanti forøverig).
  3. Når bilen starter og jeg skal ta iveien (forholdsvis kald bil) Tikker det.. men ettrhvert som jeg kjører virker det som om lyden blir mer borte.. hva kan dette være?? Har lest litt om ventiltikking men... Har også en oljelekkasje som verksted trodde kom fra toppdekselpakning + gåen turbo.. dette skal byttes om en uke.. men er det dette som gjør tikkingen?? Nylig kjpt bilen så vil ha alt i orden nå. (fått dette på garanti forøverig).
  4. Nylig kjøpt en ford focus 2006 mod 1.6 l. (Kjøpt hos bruktbilforhandler med 3 mnd garanti). Tingen er at når vi dro fra forhandler kjørte vi på asfalt, bilen virket ok, samt at det står skrevet i annonse at den er verkstedskontrollert og meget velholdt. På turen hjem, veien blir litt dårligere, merkes det "dunkink/ vibrering" bak, samt at bakenden "vingler", og den henger etter om jeg "røsker" i rattet. Kjøpte bilen et stykke unna, så har valgt å kontrollere den på verksted her hjemme. Kontaktet selger og ga beskjed og fikk til svar at han satte pris på tilbakemeldingen. Men jeg lurer litt på hvorfor en forhandler selger en bil når det er noe feil? For noe er det jo. I følge min onkel kan dette være fòringer. (Får høre dette på fredag da bilen skal kontrolleres). Men hva kan vi "forlange" av forhandler i etterkant? Har 3 mnd garanti, med egenandel på 1500,-, men synes dette skulle vært i orden når vi kjøpte den.
×
×
  • Create New...