Jump to content

overwatch

Gjest
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by overwatch

  1. Oppdatering: Fikk regenerert DPF hos fordverksted, byttet trykkdiffølere og bytta olje. Det hjalp ihvertfall fram til nå som jeg begynner å mistenke at olja blir tynnet ut av diesel igjen. Har kjørt ca 5000km etter dette og ingen varsellamper lyser enda.
  2. Fikk vite dette idag. Noen som har hatt samme opplevelse? "det var en intern feil i motorstyringa som gjør att glødepluggen til partikkelfilter ikke vil gløde, derfor den fylles med diesel."
  3. Ja, han snakket om at han hadde målt ledningsnettet og fikk ikke ønskede målinger tilbake.
  4. Fikk bare masse ark fra verkstedet. Skal vi se; PCM Motorstyringsenhet. P2452-31-PCM. Partikkelfilter, differensialtrykkføler, krets. P242F-PCM. Blokkert dieselpartikkelfilter, askeoppsamling. Kan skyldes. Tidlig blokkering av filter. EGR ventil sitter i åpen stilling. Innsnevring/blokkering i luftinntaksystem.
  5. Hei, har fått vite etter mye feilsøking hos Bil service at motorstyringsenheten er gåen og denne må byttes for videre feilsøk (21000kr).. Problemet ble funnet etter at ledningsnettet som gikk til dieselpartikkelfilteret viste seg som feilkode, men hos bil service er alle ledningene intakte og feilen kommer da sannsynligvis fra motorstyringsenheten... Noe jeg kan gjøre for å redusere kostnadene her? Det er en 2.0 tdci 136hk 2008 modell det er snakk om. Syns det er meget rart at denne blir ødelagt etter 7 år... Takker på forhånd.
  6. Ok, tusen takk for svar, da skal jeg be dem sjekke dette på neste service Det er nok ikke utblåsning som er problemet for det får den ofte gjort hehe
  7. Hei, har en ford focus 2008 modell. Den har gått 82 000km. Er en 2.0TDCi 136hk (chippet 170hk) Har lagt merke til i det siste at bilen begynner å "hakke" eller rykke og nappe selv om jeg bare holder farten jeg har når jeg gasser. Denne forsvinner hvis jeg slipper gassen, nytter ikke å gi mer gass for å få det bort. Men det går ikke lange tiden før det samme skjer igjen. Noen som aner hva dette kan være?
  8. Hei, vil bare høre med dere hvor mye min bil evt. kunne være verdt i et overslag utifra disse spesifikasjonene; - sen 2008 modell Titanium - 74 000km - 2.0TDCI 136HK - Nye sommerdekk og vinterdekk bra merke Continental. - Keyless go - Null rust. - 2 eiere inkludert meg - Alt av service er fulgt opp - 4-hjulskontroll er nylig gjort - Bilen både ser strålende ut og føles som ny
  9. Tusen takk for svar! Er dette noe man kan gjøre selv eller kan man få andre til å gjøre det? Hvor dyrt vil det eventuelt bli?
  10. Hei, her er min nåværende Focus 2.0tdci (med vinterfelger vel og merke) Og min gode gamle Focus 1.6
  11. Hei, er ny her! Har kjøpt meg en Ford Focus 2.0TDCI 136HK! Er strålende fornøyd. Men så lurer jeg, etter eventuell chip, hva mer kan jeg gjøre for å få mer effekt? Eventuelt hva mer kan jeg gjøre for å få bilen til å stråle? Bilde av bil;
×
×
  • Create New...