Jump to content

Kai El Grande

Gjest
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kai El Grande

  1. Har en Ford focus 05 som jeg vil skifte radioen i. Den som står i nå er vell en 7" og vil skaffe meg en med touch skjerm som har DVD og radio i samme.. Finnes det noen billige her ute? Hva er det billigste og link? Det jeg har funnet er billigst 1000.-
  2. Fant ut av det igår og fikk endret det fra bulgarsk til norsk
  3. Fungerer ikke hos meg heller.. Noen som hadde gidda å søke opp : WF05XXGCD55J14565 og sende på pm?
  4. Som tråden sier så er jeg den stolte eier av en 05 focus. Bilen har 2 rare lyder som verken jeg eller verksted finner ut av.. Har en rar lyd ifra ene hjulet på bilen. Dette kommer og går litt som det passer bilen og når det vil begynner det som oftest fra rundt 40kmt ++.. Verksted fant ikke ut av feil. De har sjekka hele forestillingen i bilen, skifta alle hjullager, bærebru, skiver, og klosser rundt om, og ingen feil blir funnet. De hører lyden, men finner den ikke.. Lyden forsvinner når jeg svinger, uansett om jeg svinger til høyre eller venstre, altså er lyden der bare når jeg kjører rett frem.. Lyden var der på både sommer og vinter dekk Andre lyden kommer fra bremsene når jeg bremser fra lav fart til stopp. Denne kommer også når den vil, og er der av 1/4 turer. Lyden kommer ikke hvis jeg bremser fra 110kmt til 90... Verksted mente dette kunne være klossene som sliper seg til, eller at det kunne være monteringsettet til klossene.. Noen som har peil? Kan noen hjelpe Forden Kristian?
  5. Samme problem på min focus. Skifta alt på verksted, 4 mekanikere så på bilen, ingen finner feil..... Det er lyden Akuratt som om skiva tar borti klossene sant?
×
×
  • Create New...