Jump to content

Nilsen1990

Gjest
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Hegra
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Nilsen1990's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Mener også at det er samme svinghjul som på 2.2 200hk. Var å fikk programert bilen, men ble bare tull, så satte den tilbake til standard. Hadde den i benk for å se hva som var problemet, men er fortsatt like usikker. Mest sannsynlig må turbo byttes, eller så er det partikkelfilteret som begynner å bli tett? Men det jeg lurer mest på, er ytelsen i bilen.. Jeg har en 130hk som nå er målt til 158.4hk på nav, originalt?? Har ford en 170hk motor til disse? Kan motor være byttet?
  2. Ok. Så clutchen har ikke noe problem med å tåle 185hk og 420nm? Hvor får jeg kjøpt svinghjulet? Utenom ford.
  3. Nilsen1990

    clutch mk4

    Hvor kan jeg få kjøpt forsterket clutch til min mk4? Skal etter hvert ha en map på bilen, og vil ha forsterket clutch før den tid. Tips?
  4. Jeg har en 2008 modell Mondeo som jeg synes er litt tam. Liker godt fronten på 2010 og nyere. Spørsmålet er; passer denne på min 2008 modell?
  5. Skal kjøpe xenonkit til min mondeo etter hvert, og lurer på hvilken sokkel det er på nærlys og grøftelys. Noen sier H4, andre sier H4b eller HB4. Hva er rett?
  6. Hei. Vet ikke om dette er rett plass å stille spørsmålet jeg har. Jeg kjøpte i sommer en Mondeo 2008 mod. som jeg har lyst til å "freshe" opp litt. Har kikket rundt på nettet, men finner svært lite. Mitt spørsmål er som følger; Passer frontfanger fra Mondeo 2010 og nyere på min 2008 mod? De på Ford var usikker, men tvilte på at det gikk. Er ikke ute etter en stylet bil, men en bil med ett litt mer moderne utseende. Og hvor får man evt. kjøpt "styling" til min Mk4? På forhånd, takk.
  7. Hei. Registrerte meg akkurat på dette forumet, da jeg er på utkikk etter en 2010-modell Mondeo. Har funnet en 2.0tdci 116hk som har gått litt over 160.000km. Eier sier at servicehefte er utfylt, men har ikke mulighet til å sjekke dette da jeg må ta fly for å hente bilen. Spørsmålet er; er det noe jeg må passe meg for? Noe jeg bør se etter? Er dette en bra bil, rett og slett? har aldri hatt ford før, men min samboer har en focus 05 som vi er veldig fornøyde med. Håper på gode svar
×
×
  • Create New...