Jump to content

partypulp

Gjest
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Kløfta
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

partypulp's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Har lest litt på engelske forum nå og der er det mange som har dette problemet viser det seg ( Om det er den samme lyden de hører vel og merke ). OM det er samme lyd så kan det tyde på at det er braketten til en slange som går inn på noe foran ved fanger på pasasjer siden.. Braketen står å vibrerer mot metall ved ca 1500 - 2500 rpm.. På Norske/Tyske biler bør vel denne sitte på førersiden for jeg regner med at ikke alt i motoren er snudd på høyrestyrte Noen som har opplevd dette?
  2. Det er en tikkelyd.. Litt vanskelig å forklare men det høres ut som en litt "sugende" tikkelyd... Røhne Selmer synes det hørtes litt ut som en mini ventiltikking, men de fant ikke noe spes når de så på den. Har ikke skrudd opp noe vel og merke. Spraya på noe såpevann og titta bare.
  3. Hei Jeg har en 12 modell 1.6 diesel som lager en utrolig irriterende tikkelyd ved gasspådrag. Står bilen stille og ruses kommer det ingen tikkelyder. I det siste har tikkelyden også vedvart litt etter at gassen er sluppet opp også. Det spiller ingen rolle hvilket gir bilen står i.. tikkelyden er der uansett. Noen som har erfaring med dette? Røhne og selmer klarte ikke å konstatere hva det var og anbefalte meg å komme tilbake om lyden blir verre.. Men det ligger ikke i min natur å vente på at motor skal bli ødelagt før jeg prøver å fikse
×
×
  • Create New...