Jump to content

Hananna

Gjest
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Vestfold
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Hananna's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Hei ( Det er meg igjen) . . . Har et nytt problem med bilen. Bilen har begynt å riste veldig under kjøring, og den rister også når den bare triller (når motoren er skrudd av). Den rister derimot ikke når jeg akselererer. Det føles som om dekket er i ferd med å falle av ( men har sjekket at alle dekk sitter godt fast). Problemet har dukket opp og blitt mye verre i løpet av kort tid ( få timers kjøretid). Den lager også en del lyder.. det høres ut som om en fuglefamilie som kjører en snekke. Har sjekket at dekkene sitter ordentlig fast, at alle hjul snurrer like godt og at ingen bremser blir varmere enn andre. Noen som har forslag til hva dette kan være?
  2. Jepp, får kjøpe en ny. Takk til alle som hjalp meg finne løsningen på problemet. Tråd løst!
  3. Det var sprekk i slangen som går fra EGR og rett nedover. Aner ikke hva den er til ( veldig tjukk slange), men teipa den med gaffateip og bilen gikk som den aldri har gjort før.
  4. Takk for alle svar så langt, skal sjekke ut dette nærmere på mandagen, så kommer jeg tilbake med resultatene.
  5. Har lest at man kan stenge EGR ventilen helt for å unngå problemer med den i fremtiden, er dette noe jeg burde gjøre?
  6. Undersøkte nærmere nå, og jeg hører en kraftig suse/blåse - lyd , men den er der både når jeg gir gass og når jeg ikke gir gass. Lyden er lokalisert i området jeg har markert. ( se bildet). Men aner ikke om den lyden skal være der eller ikke.
  7. 2 liter, hører ingen unormale lyder. edit: men kan undersøke dette nærmere .
  8. Takker! Dette var en veldig kjekk side å vite om! Utslipp: Trinn IV utslipp
  9. Har en ford mondeo 2007- modell tdci. For ca et halvt år siden så "hoppet/jukset/rykka" den littegrann når jeg kjørte i ca 60 km/t med cruisekontroll, men ikke så mye at jeg brydde meg nevneverdig om det. Nå har den ganske brått blitt merkbart verre med "hoppinga/juksinga/rykkinga", og er der når jeg gasser manuelt i tillegg. Men den gjør det kun når jeg skal holde farta( samme om det er i lavere eller høyere hastighet, men virker som om det er verst i ca 60 km/t og i 4. giret) . I tillegg har den blitt veldig mye svakere. Nå har den problemer med å holde 80 km/t på strekninger med litt oppoverbakke, problemer med å komme opp brattere bakker, slik at jeg må sette i mye lavere gir enn før, og den akselerer mye dårligere. Det kommer også mye svart eksos når jeg akselererer. Jeg har snakket med mange fordverksteder, men det er ingen som skjønner noe av dette/har hørt om det. Er det noen her som har erfaring med det og/eller har noen forslag til hva dette kan skyldes? Jeg har byttet luftfilter og sjekket slanger for hull. Også prøvd å kjøre uten luftfilter. Har også forsøkt å "resette" bilen. Det er ingen varselamper som lyser på dashbordet. edit: når jeg holder gasspedalen inne for å holde jevn fart så virker det som om bilen slutter å gasse i et halvt sekund, for så å gasse igjen osv.
×
×
  • Create New...