Jump to content

Orion-green mk3

Gjest
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Troms
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Orion-green mk3's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Hei, skal få lakket caprien. Fargen har kode D --> orion grün met.78, two layer( to sjikt) Er det noe spesielt å ta hensyn til? To sjikt, hvilken av disse er det: 7.2 2-sjikt tett farge/metallic/perlemor (pearl) Med 2-sjikt menes antall forskjellige lakklag som sprøytes. Dette må ikke forveksles med antall sprøytestrøk. - Basisfarge (tett farge) med påfølgende klarlakk. - Basisfarge (metallic) med påfølgende klarlakk. - Basisfarge (perlemor) (mica) med påfølgende klarlakk. ??
  2. Hei, takk for svar. Jeg har målt litt, det var i grenseland med et-8 bak. Jeg tror jeg går for et-8 foran og et 0 bak på 15x8, det tror jeg skal gå med 205/50 15.
  3. http://capriclub.co.uk/index.php?route=common/home http://www.capri-wst.de/ styling, etc http://pureford.co.uk/item/221585094259 http://www.hvidberg.com/capri.htm http://www.gumtree.com/ engelsk svar på finn http://www.marktplaats.nl/ Hollands svar på finn--- mye brukt også sjalusi/styling/biler + ebay.de, ebay.com, finn.no, blocket.se fyll gjerne på flere.
  4. Hei. Jeg er på leting etter felger og dekk til Capri mk3 og lurer på om det er noen andre som har erfaringer med forskjellige dimensjoner. Jeg er ute etter å få de lengst mulig ut uten at det gir problemer mer fjærebein/støtdemper og skjermbue. Jeg vil valse skjermbuen om det er nødvendig. Det jeg ser på er minilight fra koolart 8 x 15 et-8, noen som har disse på, eventuelt bilder? Mvh J
×
×
  • Create New...