Jump to content

Haakonx

Gjest
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    larvik
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Haakonx's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Ok, det blir nok litt snaut for dagens trafikk, så da blir det nok ikke Granada på meg i denne runden, selv om det er veldig koselig lyd i v6 ern
  2. Hei! Jeg lurer litt på en 83 granada med 2.3 ltr bensin og manuell gir. Selger påstår den har 3 gir + revers, ble noen levert med bare 3 gir forover?
  3. Det viser seg at jeg har elektronisk bremsekraftforsterker, for den ser sånn ut? https://db.tt/RdUEMCDT Jeg har også fått feil på absolutt lyset, den slukker når jeg starter bilen, og kommer på igjen når jeg kommer opp i ca 20kmt. Jeg har rengjort abs ringene foran, men bak ser jeg ikke noe god måte og få gjort det på? Edit: måler åpen krets på v.f (ingen utslag på voltmeteret) burde ikke lampa lyst hele tiden da?
  4. Det der med el hydraulikken høres kjekt ut. Skal jeg høre en El motor gå med tenning i pos 2 og bremsen inne? Så de gikk fra El til vakuumforsterker altså, var det fordi systemet var dårlig? Det er solide skiver rundt baut her, skal bli litt gøy å komme igang med dette lille prosjektet til helgen kjenner jeg. Fint vær ska det bli å
  5. Flott hjelp her altså jeg søkte litt å fant en god beskrivelse på http://www.fordscorpio.co.uk/adjhandbrake.htm Jeg skal skru litt til helga, så da får jeg se hva som må gjøres da. Det begynner å bli sjeldent å se disse bilene langs veien, så det gjelder å holde liv ide som ennå ikke er avgått med døden:) Det er vanlig bremsekraftforsterker her, så det blir i tilfelle en tomannsjobb når det skal luftes. Det er vanlig prosedyre med å lufte hhv begynne lengst fra reservoar, HB, vb, Hf, vf? Jeg har ikke lufta på bil med abs før.. Du mener når de gikk fra vakuum til elektrisk bkf? Du sier at det er lett å lufte med elektrisk bkf bak, Men ikke foran? Hvorfor er det lettere med elektrisk bkf? Ser de har rimelige klippere på biltema, ihvertfall noe som passer sierra, så da håper jeg de passer her og, og de kommer med håndbrekkmekanismen. Hvis det viser seg da at det er de som lager trøbbel da..
  6. Takk for godt og utfyllende svar truckdriver dette har jeg ikke vært borti så det var godt du sa at det gikk på kalipperen. Forstår jeg deg rett om jeg tror at det er en arm som klemmer inn bremseskiver mot skiven på samme måte som når bremsene brukes, bare håndbrekket er mekanisk? Går det ikke Ann og åpne og smøre opp altså? Og hvis jeg kjøper ny må hele klipperen av og luftes etterpå? Kan jeg er bare lufte på byttesiden? Hvis ikke blir det garantert knekte luftenippler på noen eller alle de andre hjørnene.. Denne armen, ser jeg den når jeg klyver under der? Jeg synes kanskje håndbrekket tar tidlig, ca 2 hakk, så går den ikke mer opp uten mye makt.
  7. Hei! Sikkert teit spm for noen, men jeg prøver: Jeg har vært på EU kontroll og et av punktene var dårlig virkning håndbrekket h.s. Åssen skal jeg justere det? Regner med at den selvjustering inne i skiva ikke virker, så da bør det være mulighet for skrutrekker på muttertingen inne i skiva? Er det hull til sånt arbeid i skiva eller må skiva av? Kan jeg kanskje justere innenfra i bilen?
  8. Hei Jeg hadde solgt en scorpio for noen dager siden, og det jeg prøvde bilen shnes heg den virker bra. Nåværende eier sier at abs lampa har begynt å lyse, og jeg vil hjelpe henne med det, så hun slipper å sette den på verkstedet. Lampa er slukket helt til bilen passerer ca 20kmt, så har jeg lest at abs kransen kan få noe dritt imellom taggene, som kan forårsake feil. Hvor er egentlig denne kransen montert? Så har jeg også lest at jeg kan måle feil på sensorer fra stikket i motorrommet? Har noen peil på detta?
  9. Det stemmer:) det ble masse respons på den tråden der, ble mye morsom lesning etterhvert gitt, men faktisk endel saklige innlegg også
  10. Takk for info dreeze:) bilen ble solgt tidligere i dag
  11. Ikno poblem. Er det register reim eller kjede på den?
  12. Anonnsen er oppdatert med litt mer data. På motorkode står N9D, og det er 120hk, tar jeg ikke feil er det en 2.0 dohc/ohc?
  13. Tenker å selge en ford scorpio og tenkte å prøve hos entusiastene først:) Det er en en eiers bil, med fullstempla service hefte, og bærer preg av å blitt behandlet svært pent. Interiøret er som da den rulla ut av forhandleren i 1991. Mr. Hagen kjøpte den ny på solberg bil i Skien i mai måned 1991, og jeg tipper han var mektig stolt med ny bil på tunet! Desverre gikk han bort, og kona tok over bilen, og tok godt vare på den helt frem til 09/14 da hun så at tiden var inne til å selge familiemedlemet. Bilen har stått avskiltet siden, og lengter etter å få strukket på bena igjen. Den har gått sparsomme 115000 og er god å kjøre, alt virker! Den har automat, oppvarmet frontrute, sentrallås og takluke av utstyr jeg synes er verdt å nevne. Den har blitt noe brun i hjulbuene bak og i kanalene Varme i forsetene Tilhengerfeste Flott bil å kjøre, eu ok til 04/15 Komplett servicehefte, siste service feb 14, stått avregistrert siden sep 14 Pris: 15000 Sted: vestfold, Larvik Tlf: 41202641 Er det ikke mulig å legge ut bilder her? På denne linken http://www.nfsf.rules.itog under fanen scorpio snakk er det noen bilder. Generell bilmodellinformasjon Bilmodelltype FORD SCORPIO 120 Hk år fra Produksjonsperiode: 1985-04 - 1994-091989-05 - 1994-09 Effekt hk 120 Volum cm3 1998 Sylindrer 4 Drivmiddel Bensin Karosseritype Sedan Motorkode N9D Drivtype bakshjulsdrift TecDoc ID 925 Informasjon om det valgte kjøretøyet Reg.nr NE54154 Kjøretøy FORD SCORPIO GAE Kjøretøyslag Personbil Chassisnummer WFOAXXGAGAML17701 Motorkode® N9D Fabrikantkode FO Gruppekode No2600 Reg.dato 1991/05/24 Import Nei Karosseri sedan Farge ROD Drivstoff Bensin Motoreffekt 120 Hk 87 kW KW Dekk 185/70 R 14
×
×
  • Create New...