Jump to content

Pizza

Gjest
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Trøndelag
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Trøndelag

Pizza's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Det forklarer en god del. Takk, skal du ha.
  2. Jeg har nok for lite poster til å se slik info.
  3. Tenkte ikke på det å få uorginale hester godkjent. Men Cossier som er nedtrimmet for å spare penger burde de vell være behjelpelig med å få rettet opp. Eller å gi ut pappirer til de som vil bygge om til større motor. Tenker da på motorer som kom orginalt i bilene osv. Men hvorfor ikke presse dem? Det er vell rimelig dårlig gjort å ikke være behjelpelig med å godkjenne biler de selv selger. Ellers hadde det sikkert fått fart på sakene om folk hadde droppa å kjøpe nybil fordi de var for dyre eller fordi forhandleren nekter å hjelpe i ettertid. Som de over sier så går det jo med BMW, hvorfor går det ikke med Ford? Folk er så lite service innstilt nå for tiden at jeg blir oppgidd, å det er enda værre med de som godtar å bli hærshet sånn med. Det er som å gå på Egon vettu, de skal ha 300kr for en dårlig biff å 100kr for en øl åsså må du jaggu meg stå i kø for å bestille å betale. Men ja, var ikke meninga å tråkke noen på tærne. Men synes det er rimelig urettferdig at noen skal få lov mens andre ikke får. Å at kanskje det burde pushes mer på Ford. Jeg vil tro at toppsjefene til Ford og andre merker kan gjøre ganske mye for bil lovene i Norge om de blir pushet til det. Men mulig jeg har feil.
  4. Noen som har kontaktinformasjon til Peder'n? Han svarer ikke her så.
  5. Drit i å kjøp ny eller gammel Ford, så kanskje de blir mer sammarbeidsvillige. Eventuelt kom med et krav om at de skal gi deg alt av pappirer og all bistand rundt godkjenning du måtte ønske om du kjøper ny eller brukt hos en Ford forhandler.
  6. Tror ikke du har ''låv'' å trimme bilen din med 10% effekt økning, men de kan ikke ta deg så lenge det ikke er synlig. fordi alle biler har ikke samme hk fra fabrikk, så de har satt inn en pluss minus faktor for å gjøre opp for det. tror det er sånn, gir iaf mening.
  7. Semi offtopic, men hvorfor er det slik at alle klager på dette men ingen gjør noe. Hver gang det kommer opp trimming og godkjenning så blir det sauter og banning, men virker som alle bare godtar det likavell. Hadde alle som er imot dette gjort noe for å få det endret, så ville vell dette problemet vært løst for lenge siden. Men det er vell typisk Norsk å bare bøye seg å godta statens lange snabel Samme gjelder engangsavgiften. Er rett å slett ran, men vi godtar det også. Mulig det er folk som kjemper mot dette, men jeg har verken lest, hørt om, eller kjenner noen, så kan ikke være så stort.
  8. Litt smått flaut dette. Var bare å snu på det hjulet ja. Takk skal dere ha!
  9. Det er sikkert det vettu. Skal gå å sjekke det med en gang. Takk skal du ha.
  10. Hallo! Nettopp kjøpt meg sveiseapparat men den nekter å mate tråd. Apparatet er helt nytt, kjøpt på jula og av typen ESAB C171. De små hjula som fører tråden inn i slangen snurrer, men den store med trådrullen snurrer ikke. Når jeg trykker inn knappen på pistolen så blir det en klikke lyd og noe summing men skjer ingenting. Virker som alt funker som det skal bortsett fra det. Noen som har peiling hva det kan være? Finner ingenting på nett og enda mindre i den ''boka'' som var med. Håper noen kan hjelpe så jeg får kommet igang å sveiset taunusen min!
  11. Hallo! Er på utkikk etter en 2.0 ohc motor for å sette i taunusen min. Har ikke mulighet til å hente så motoren må sendes eller befinne seg i Trøndelag et sted, helst på Fosen eller Steinkjer/Namsos området.
  12. Hallo! Jeg er på utkikk etter en ohc for og ha i min 1.6 Taunus. Jeg tar den gjerne uten overhaling, men om dette er noe du absolutt vil gjøre kan jeg godt handle ferdig overhalt om prisen ikke blir for brutal. Motor må fraktes til Trøndelag, er dette noe som er mulig å arrangere?
×
×
  • Create New...