Jump to content

Torp

Gjest
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Torp

  1. Skal ta en runde nå tenkte jeg å bytte ut litt div interiør lys med led pærer fra ebay, noen som har erfariner? Tenkte og på kjørelys og langlys, noen som har tips bortsett fra å bygge om til xenon?
  2. Har blindet egr som tips fra andre etter å ha plagdes en stund med den, så nå har jeg fått opp 2-3 koder fra egr ventilen, tipper andre og har det og hvordan har dere ordnet de? P0401. P0404. P0406. Er en mondeo 06mod 2.0 stv tdci.
  3. Fikk lånt diagnose tester og fant flere feil;)
  4. Er det en måte å slette feilkoder uten noe feilkodeleser? Gjelder en 06 modell mondeo.
  5. Torp

    Jekken kollapset

    Blir å skaffe skikkelig garasjejekk nå ivertfall!
  6. Torp

    Jekken kollapset

    Hadde en morsom episode ikveld med original jekken som er i min 06 modell, den kollapset totalt, gjengene på gjengestanga er bare sarv. Flere som har opplevd det samme?
  7. Etter å ha lest litt ser dette ut som et vanlig problem og at det som oftest bare er æ smøre krysset?
  8. Har en 2006 MK3 hvor den har sluttet å vise ute temp, viser bare 3 streker istedenfor, irriterende. Må det ny sensor til eller? Hvor sitter den?
  9. Heioghå! Har et problem med at når bilen er kald, så lugger rattet på samme punkt hver gang når jeg svinger svakt mot venstre, og det er akkurar som jeg hører/føler en svak klunke lyd når det skjer. Har vert slik ganske lenge uten at det blir noe værre. Noen som har noen ideer på hva det kan være?
×
×
  • Create New...