Jump to content

Manofmoen

Gjest
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Vennesla
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Manofmoen's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Hei! Skulle fikse på eksosen i dag, og me kom med eit uhell borti eit røyr med vinkelsliparen. Dette er eit røyr som går frå servoventil til tannstang, og som er ganske nær framre del av eksosanlegget. Det er eit messing/kobberrøyr som liknar på bremserøyr, men med større dimensjon enn dei fleste bremserøyra eg fann på biltema :-) Nippelen er m12. Nokon som har peiling på om dette er lett å få fatt på? Og kva røyret heiter på norsk/engelsk? Bilen er ein Focus DAW 2000 mod. Har ikkje bilete tilgjengeleg, bilen står eit par mil frå min noverande posisjon :-( På førehand takk.
  2. Hei! Køyrde heim frå jobb i dag, når eg plutseleg fekk ein hard sladd på tørr asfalt. Stoppa bilen, gjekk ut, og høgre bakhjul stod skakkt. Fekk køyrd bilen inn til ein som budde rett ved sidan av, som hadde jekk. Jekka opp, og fekk sjå eit knekt stag i opphenget. Nokon som har eit namn på dette staget? Sjå biletet. Er det meir eg bør sjekke når eg skiftar det? Takk for svar
  3. Fann ut av bremsa! Dårleg kontakt med sensor.
  4. Svindyrt, reknar eg med? ABS enhet,
  5. Hei! Kjøpte ein brukt 2000 Focus DAW 1,6l i desember. Har etterkvart fått eit par problem med denne. Bremse: Dette problemet dukka opp i dag, og er orsaka til at eg skriv dette innlegget. Eg var på veg til butikken, og varsellampane for ABS og antispinn lyste. Eg stoppa bilen, starta opp eit par gonger, og like brått som det kom, forsvann lysa. Når eg skulle tilbake frå butikken, lyste dei att. Men no lyste og varsellys for tokrets brems. Når lysa lyste, kunne eg bekrefte at både abs og antispinn var ute. Når dei forsvann den lille stunda, fungerte alt. Nokon som har ein ide til kva dette kan vere? Desperat situasjon. Baklys: Hadde problemar med at sikring for lysbrytar (nr. 32) gjekk. Etter litt søking, fann eg ut at høgre baklys (sikring 48) stod med 10a istaden for 7,5a som den skulle ha. Når eg bytta til 7,5 på denne, gjekk den tvert, og høgre baklys slutta lyse. Altså er det eit problem med dette. Nokon som veit om ein typisk plass som kan vere grei å sjekke? Vindusspylar: Denne fungera heilt flott, til eg helte Biltema spylarvæske (vinter) på tanken. Spylaren slutta å fungere normalt. Den fungerte no berre når viskerane gjekk på fullt. No er det berre sporadisk at den fungerar. Har ikkje vore i nærleiken av temperaturgrensa for væska. Varmeanlegg/vifte inne: Vifta går berre på fullt! trinn 1,2 og 3 funkar ikkje. Relè? Dette er feil som har meldt seg ein etter ein. Vifta har vore slik heile tida. Nokon som kan kaste litt lys på noko av dette? På førehand takk.
×
×
  • Create New...