Jump to content

KimMoto

Gjest
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Telemark (Herre)
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male

KimMoto's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Hei... Er det noen som har et reimhjul med tenner og original holder til veiv giver liggende. (festes bunpanne / oljepanne cosworth. 2wd) Takk for alle svar / leeds.
  2. Takk for innputt... Har da sjekket finn sef. Å eBay eller moto. Er ikke aktuelt. Kan pusse opp deler jeg har men er på utkikk etter bedre vers. bil skal inn til lakkering snarest så her var det et spørsmål om noen vet om noen som sitter på deler til disse bilene. Vært innom lokale forhandlere.
  3. Hei. Pusser nå opp mondeo mk1 4x4 stv. Trenger et rustfritt panser. Front leppe. Typ. Gummi. Fangere skjørt rs osv er av interesse. Takk.
  4. Intressert i Front spoiler / Leppe Granada. eller noe mer umulig... Rs styling Granada hvis noen er villig til å selge eller vet om... Takker for alle tips.
  5. Er det noen her i landet som har en org. 2.8i leppe??? kan være kuttet Til taunus. trenger denne da det er den siste prikken over i'en.
  6. 1 bigving bunnpanne 2wd selges kr 2500 Bilder av denne..? Hva er forskjellen fra org. 2wd.?
  7. Det er lov å prute skal bort....
  8. Jo takk... fant denne jeg også, men vil helst ikke importere hvis mulig... kan for lite om priser frakt. moms . avgifter osv. Så helst noe fra "mellom bakkar å berg" Noen....?? !KJØPT!
  9. Har en stk. strøken 2wd Ex.manifoil selges kr. 1500.- Og en stk. 4wd Ex.manifoil med liten sprekk i colektor. selges 1000.- Ring : 96507195
  10. Noen som har en Bunnpanne til salgs..? skal monteres på 205 IST
  11. Rådene så freske ut Har fått tak i noen d.comp cossie 4x4 stempel men er fortsatt ute ette noen org. da di jeg har kan føre til litt lavere comp en jeg trenger... ingen som tilfeldig sitter på et nytt komplett stempelring sett til cossie heller vel...? i så fall noen som vet best pris jeg kan få dette fra...
  12. Vel da var rådene skaffet, fra mr.cossie venter spent på leveransen....
  13. Kan sjekke her jeg fikk bestilt hvite blinklys til min mk5 her...+++ her er alt du trenger tipper jeg: http://www.oldcars.de/index_en.htm
  14. Trenger disse til påbegynt IST prosjekt. helst fra 4x4 men alt av interesse. rette råder, å ikke for dype hakk i stempla. takk kimoto_nowako@hotmail.com
×
×
  • Create New...