Jump to content

Mishca

Gjest
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mishca

  1. Mishca

    Dynamo trøbbel

    Det er en 2011 modell. Kom og tenke på om et brudd i ledningen til laderegulatoren kan gjøre at jeg får denne feilen?
  2. Mishca

    Dynamo trøbbel

    Lurer på om noen har vært borti noe lignende. I en periode har lysene på bilen drevet og blinket. Sånn typisk ting når børstene i dynamoen er dårlige. Har byttet dynamoregulator men når jeg koblet på batteriet igjen så gnistrer det og kommer røyk fra dynamoen. Jeg har ikke koblet batteriet feil da den ikke har vært ute av bilen. Koblet selvfølgelig av batteriet mens jeg skrudde på dynamoen. Tanken min er at det er noe gærnt med selve dynamoen. Diodene eller lignende. Noen som har noen tanker?
  3. Mishca

    TCM problemer

    Ok. Takk. Da skal jeg se på det.
  4. Mishca

    TCM problemer

    Hei. Lurer på om noen andre har erfart lignende før. Bilen ble skyllet over av vann og etter det så får jeg ikke satt bilen i gir. Når jeg leser av feilkoder så får jeg opp U0101 Lost communication with TCM. Hvis jeg tar ut sikringen til TCM og setter den tilbake så kan jeg flytte girspaken som normalt og det er lys i girspaken. Men så snart jeg starter bilen så får jeg ikke brukt girspaken. Har tatt av dekslet og trykket på nødmodus knappen sånn at jeg får bilen i gir men da går den i limpmode. Tenker jeg riktig når jeg tenker at feilen er i noen kontakt eller i ledningene til TCM og ikke modulen i seg selv? Noen som har tips om hvor jeg kan begynne og feilsøke?
  5. Lurer på om noen av dere har fått feilmelding på iat sensor og turbo sensor oppe på innsuget. Etter at jeg byttet dieselfilter i bilen min, 2.0 tdci 130 hk. 2007 modell, så kom plutselig feilmelding på dem to sensorene. Bilen mistet all kraft, det var ikke mulig og akselerere i det hele tatt. Hvis jeg stoppet bilen og ventet noen sekunder å startet igjen så kunne jeg kjøre nesten normalt, kunne ikke trå veldig mye på gasspedalen, men det gikk sånn passe. Og etter at jeg har kjørt ett stykke så kommer problemet tilbake. Stopper på siden og så høres det ut som om bilen går på 3 sylindere. Problemet var i cirka en uke og nå fungerer bilen helt fint. Har sjekket begge sensorene og tatt ut en del av innsuget for og gjøre rent. Er mye koks og olje gugg der. Bare lurer på hva som gjør at denne feilen dukker opp innimellom og blir borte en god stund?
  6. Hei. Er det noen som har byttet glldeplugger på en S-max 2.0 tdci 130 hk. 2007 modell? Tenkte bytte dem nå siden dem ikke har vært byttet på lenge og det virker som om det ikke gløder helt som det skall. Det er riktig at dem sitter bak motoren?
  7. Mishca

    Høyttalere

    Noen som vet åssen jeg finner ut av hvem høyttalere som sitter originalt i dørene og hvem diskanter som sitter i dashbordet i S—maxn min?
  8. ok. er det mulig at slanger man kan bestille på nett fra for eksempel Tyskland er helt greie å bruke. og er det vanskelig å bytta dem sjæl?
  9. Hællæ Har en s-max 2.0 tdci 2008 mod. Har vært noen rar lyd under bilen en kort periode. Låter som luft som pyser ut. Og i tillegg går bilen rykkete och har ikke noe kraft. Plutselig så slutter den lyden og bilen går som vanlig. Jekker op bilen og ser at det går noen type slange in i katalysatorn og en ut ur katen. Begge er i stykker. Spørsmålet er vad det er før noe rør/slanger? Og hvor går dem i andre enden? H/Mishca
  10. Mishca

    Motorfeil?

    litt sent svar. Har fått til å bytte plass på kontakta til dieselfilteret og iat sensoren...hjemme mekk går ikke alltid som man har tenkt...:0P
  11. Mishca

    Elfeil

    Ok, prøver det.
  12. Mishca

    Elfeil

    Noen av dere som har vært borti at bremselys å parklys på høyre side ikke virker. Og så virker vindusviskeren på bakruten in imellom. Og på likt så slutter auto opp funksjonen på venstre sidevindu, forann at virke. Døm fire feilen kommer og går i et sett. Er snakk om en S-max 2007 modell. 2.0 tdci
  13. Mishca

    Motorfeil?

    Ja, IAT sensorn...
  14. Mishca

    Motorfeil?

    Ok, får sjekke. Sitter vell med 2 skruer oppå innsuget.
  15. Mishca

    Motorfeil?

    Noen som vet hvad " intake air temperature , sensor 2 cirkuit high input vill si? Fikk den feilmeldningen når jeg scannede bilen etter at en feilmelding kom opp på kjørecomputeren.
  16. Ok. Da bør jeg sjekke hvor langt bilen hos hoggern har kjørt. Og hvis den ikke har kjørt mer en 50000 så kanskje man tør og ta den. Men skall sjekke finn.no og ebay. Takk for hjelpen...:-)
  17. Noen av dere som har peiling på om Dobbelmassesvinhjulet på en 2.0 tdci motor er noe som går i stykker " ofta "? Er det noen vits i at kjøpe en från hoggern og bytta hvis den ikke har kjørt så ille langt.
  18. Det er en 2008 modell. 2.0 tdci med manuellt gear.
  19. Lurer på når jeg bør bytte reg.reim på min S-Max? Har kjørt 187000km. Finner ikke noe info i service boken. Noen som har peiling?
  20. Høres bra ut. Takk for det...:-)
  21. Litt styr med andre ord...:-P
×
×
  • Create New...