Jump to content

adrianend

Gjest
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    mo i rana,nordland
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

adrianend's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Diesel ja :-) sto en natt utfor verksted, så var alt tilbake til normalen, har ikke opplevd dette igjen :s en kompis å dama hans har "samme" bilen som meg, en 116 hk 07modell, han sa det hørtes ut som når deres bil gikk i nødmodus, men da skal det vel komme opp varsel om nødmodus, regner jeg med?
  2. Normal gassrespons og ingen tomgangsristing.. skjønner ikke bæra..
  3. Mandags morgen kjørte de den inn på verkstedet, og da synes de bilen oppførte seg normalt. ingen feilkoder, ingen risting, ingen knitring i dynamo. Sa de måtte jo selvfølgelig ta seg en kjøretur for å få testet gassresponsen, ingenting som ikke var normalt.. skal hente bilen imorgen :-) de har rengjort gasspjeldet og avlest feilkoder, mer vet jeg ikke.. får sikkert mer informasjon imorgen, men jeg er skeptisk til at bilen bare helt plutselig skal oppføre seg som normalt etter å ha stått utenfor verksted i 10 timer..
  4. Verksted finner ingen feil :s
  5. Har gratis ford veihjelp, pga originalservice :-)
  6. Heldigvis 2k km igjen av bruktbilsgaranti :-)
  7. Hei. Har et problem med min mondeo 08 mk3. Var ute og kjørte tidligere ikveld, og merket at gassresponsen var ufattelig treg, radiatorvifte går ikke og bilen rister noe voldsomt når den står på tomgang, før den så gir seg igjen å oppfører seg normalt. Gir gass, å samme problemet med risting er tilbake.. Har også hatt problemer med at bilen plutselig er tom for strøm, selv om at den går i langkjøring nesten hver dag. Poppa opp panseret isted, og hørtes ut som noe som knitret i dynamoen. må vel også nevnes at bilen skal på service snart, der skal også turboen sjekkes/byttes, fordi den uler bra mye. Håper det er noen som kan ha en idé om hva dette kan være (tomgangsristingen/gassrespons/tom for strøm) Håper på svar : )
×
×
  • Create New...