Jump to content

Klodrik

Gjest
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Akershus
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

Klodrik's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Ok folkens, har fått tak i Recaro stoler fra samme bil som min. Alt var "Plug & play" i forbindelse med monteringen. (Koblet av batteriet i det jeg koblet ut/inn kontakten til setet),
  2. Morn godt folk! Jeg lurte på om det er mulig å kjøpe løst bare grøftelys/tåkelys glasset til min 2005 Mondeo? Eller må jeg kjøpe hele lykta? Noen som har tips hvor jeg evt. kan kjøpe dette til anstendig pris? Eller er det kanskje noen som har et pent brukt liggende til salgs? (Trenger venstre fremme, sett fra førersetet).
  3. Høre bra ut. Da får jeg se hva jeg klarer å oppdrive... Takk for gode svar
  4. Har trolig noen 2003 Recaro seter på hånden. Vet noen om pre facelift seter passer rett inn i min 2005 facelift? Regner med at de fysiske målene er ok, og trolig også bolter osv. Men hva med kontakt(er?) til varmeseter og airbags? Passer dette rett om hverandre før og etter facelift? Må jeg evt. til Ford etter å ha byttet i forhold til koding eller annet så aibaggene osv. vil fungere?
  5. Høres bra ut. Mistenker at jeg kan trives i disse ja. Så var det bare det å finne noen i god stand da...
  6. Driver å tenker på å bytte fremstolene til Recaro (er sort helskinn i bilen i dag). Noen som har erfaringer? Er det forskjell på før og etter facelift på Recaro stolene? Er vel bare ST220 som ble levert med disse tipper jeg.
  7. Ser poenget med pkk...
  8. Har bestemt meg for å gå for decat og egr-delete, -05 Mondeo 2,0 TDCI 115Hk. Euro3. Decat; har folket erfaring med om noens produkt er bedre en andres? Noen å anbefale? Egr-delete; Det billigste og enkleste er å blende. Men ser det er egr-delete-kit å få tak i (ta bort hele ventilen og erstatte med rustfritt rør osv.). Høres umiddelbart bra ut å få bort hele ventilen, men har det strengt tatt noen fordel i forholdt til å bare blende den? Er den del å velge mellom på ebay, men er det noen som selger dette i Norge?
  9. Veldig bra! Felgen er 7" bred - da skal blir det nok 225/45 eller 205/50 dekk tenker jeg. Noterer meg tipset om Good year dekket - kan huske at det kom godt ut i en NAF test jeg leste. Tusen takk for tips
  10. Takk for tips! Men hvilken dim. er best i forhold til støy og komfort, dersom det er mulig å fastslå det? Eller kommer det innenfor disse dimmene kun an på dekk-kvaliteten? (215/50/17 tror jeg faller utenfor +-5% rulleomkrets toleransen for min bil).
  11. Jeg skal kjøpe dekk i 17" dim. til min 2005 Mondeo Mk3, ser anbefalt org. dim. er 205/50/17". Jeg er mest opptatt av at det skal være så komfortabelt som mulig (men ikke i mindre dim. en 17") og så lite støy som mulig. Kommer nok til å se etter kvalitets-dekk fra Pirelli, Vredestein eller noe slikt... Org. dim. i vognkortet er 205/50/16" som i følge dekkalkulatoren har disse lovlige alternativene: 195/45/17 205/45/17 215/40/17 (for lav profil for meg?) 235/40/17 (for bred og lav profil for meg?) AV en eller annen grunn er også 205/55/16" står oppført på innsiden av tank-lokket og i håndboka til bilen...(?) I tilfellet dukker da disse dimensjonene opp som alternativer: 215/45/17 225/45/17 235/40/17 (for bred og lav profil for meg?) Spørsmålet er; skal jeg gå for anbefalt org. dim (205/50/17") eller er det noen som har bedre erfaringer med annen dim? (Virker som om 250/50 ikke er den mest kurante dim. rundt om...?) Alle forslag mottas med stor takk!
  12. Kom til å tenke på en ting; blir det mer støy /"bromming" / eksosbråk når en tar bort caten? Og hvordan ser jeg om jeg har en euro3 eller 4 motor?
  13. Godt poeng Dogcity! Jeg kontaktet tuningservice, har tenkt på det samme vedr. automatkassa. Leste et eller annet sted at max dreiemoment disse kassene tåler er ca. 360nm. Så får jeg finne ut av evt decat og evt egr blending.
×
×
  • Create New...