Jump to content

dIFEO

Gjest
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Eidsvoll
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

dIFEO's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Tusen takk! Jeg har allerede montert slike DRL lister, så bare omprogrammering. Takk for link og info!
  2. Link til løsningen. https://www.youtube.com/watch?v=k3F7Nbz2x6k
  3. Feilen viste seg å være dårlig kontakt i pluggen. Problemet er løst. Deler gjerne bilder/video om hvordan jeg løste problemet, dersom dette ønskes.
  4. Airbaglampen min lyser og har lest av feilkoden. Feilkoden er : B1994, Tennkrets sideairbag førerside avbrutt. Noen som vet hvordan jeg skal fikse dette? Dårlig sikring? Dårlig kontakt? Dårlig batteri? Takker for svar!
  5. Jeg ønsker å få programmert at xenonlysene kun slår seg på når det er mørkt, ellers bruker park- og tåkelys når det er lyst. Noen som har peilig på dette, eventuelt gjør dette for en liten pris? Jeg holder til på kløfta, men er villig til å reise litt.
  6. Har hatt xenonkit på tidligere bil (Bmw e46 2002) og ikke hatt noe problem med dette før. Hørt om noe mer alvorlig tilfeller?
  7. Hei, Monterte tidligere xenonkit, kjøpt i Norge hos xtremecar.no. I det øyeblikket jeg koblet disse inn skjedde det masse klunder med bilen. Dynamoen gikk når jeg hadde koblet i disse, kan være en stor tilfeldighet, og om det kan skyldes ballastene fra xenonkit det vet jeg ikke. Det jeg lurer på da er om jeg kobler inn disse igjen, vil noe bli ødelagt? har nettopp byttet dynamo. Hørt om noe lignende tidligere?
  8. Takk for svar! Om jeg kjøper en slik http://www.biltema.no/no/Bil---MC/Bil-tilbehor/Bilelektrisk/12-volt/Batterivern-automatisk-2000019255/ klipper av begge ender og lodder på slik at denne kommer mellom strøm og uttaket til sigarettenneren?
  9. Hei, Jeg har en 2008 Ford Focus 1.6 TDCI hvor sigarettennerne gir strøm når bilen er av. Noen her som vet en enkel metode for at strømmen kutter når bilen er av og gir strøm kun når bilen er på. Bruker dashcam aktivt, og tungvint å dra ut ledningen for hver gang jeg stopper. Takker for svar!
  10. Har vært på verksted med denne. Dynamoen er defekt.. Gleder meg til å høre summen.. God helg..
  11. Hei, målte batteriet i bilen når bilen var av, da var den på 12v, når jeg startet denne , falt volten ned til 11,60 men i løpet av 5 min så var den på 12 igjen, gav jeg litt gass så falt den ned igjen. Har tatt en titt på regreim. den beveger seg litt mot høyre og venstre. samt er det en del som rister veldig (strammehjul/løpehjul) Er det vanlig at dynamoen ryker, allerede ved 78000km på en 7 år gammel bil? Jeg fikk statisk elektrisk støt når jeg skulle åpne panseret. Dårlig jording?
×
×
  • Create New...