Jump to content

trooper

Gjest
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    buskerud
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

trooper's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Hehe, kom over denne igjen og tenkte det var greit å bare bekrefte at det var startmotoren som var synderen. Kanskje fler som har samme problem...
  2. Takker for svar! Ingen feilkoder i forbindelse med startmotoren? Hva med lampa for glødeplugger? Tror kanskje jeg skal gå for et bytte av startmotor. Hva må man ut med for et slikt bytte?
  3. Hola! Har en 2009 diesel som har blitt tungstartet. Glødeplugger er skiftet. Har hatt bilen på verksted uten at de klarer å finne feilen. Ingen feilkoder. Lampe for glødeplugg lyser som regel bare i et par tiendels sekund. Må gjerne gi det en 3-4 forsøk før den til slutt starter. Høres ut som at man starter en traktor. Problemet er tiltagende ved varm motor. Enkelte ganger så lyser glødelampe som normalt og bilen starter lett. Har lett litt rundt på nettet og et par stykker med liknende problem mener at bytte av startmotor hjalp (uten at de helt selv forsto hvorfor, men de hadde gått tomme for ideer og ga det en sjangse...) Nevnte det med startmotor på verksted - noe de bare flirte av. Noen som har peiling på hva det kan være?
  4. Sikkert greit å få med ja! Bensin.
  5. Har hatt en 2004 1,8 stv stående en stund som jeg har fikset ganske mye på det siste året. Det siste problemet som gjenstår nå, er at motoren jager på tomgang. Ligger på rundt 1700 omdreininger, slipper ofte å røre gasspedalen ved kjøring for å si det sånn. Noen ganger jazzer den seg skikkelig opp (til rundt 3000), men motoren går jevnt og fusker ikke. Ved skikkelig driftsvarm motor kan den i korte perioder oppføre seg normalt. Er dette noe kjent problem? Hvor skal man begynne å feilsøke? Takker for eventuelle tips og råd.
×
×
  • Create New...