Jump to content

hvard

Gjest
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Molde og omegn
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

hvard's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Skjønner. Skal jeg prøve å kreve 300 per list da eller?
  2. Hei og tusen takk for svar! Alle 3 er ghia karosserilister. Hva ville du prøvd å solgt de for da? :)
  3. Hvor mange lister er et komplett sett da?
  4. Neinei, tok det ikke tungt. Fikk litt følelse av at ingen gadd å hjelpe meg her bare. Men kjøper vil vel gi minst mulig og jeg kunne tenkt meg å tjent litt på det siden de er litt sjeldne også har jeg veldig lite peiling på bil. Så kjøper kan vel fort ta et røverkjøp når jeg ikke har så mye peiling. Men hadde jeg visste sånn ca hva jeg burde få for de så hadde det vært fint da. Men nei det er ikke verdens undergang om jeg selger de for en latterlig pris, men det hadde vært fint å tjent litt på dette da hvis det er mulig.
  5. Vakke mye hjelp å få her. Bare å slette kontoen min du admin
  6. Takk for det Det visste jeg ikke, så beklager det
  7. hadde satt veldig stor pris på om noen kunne si noe om siste kommentaren min
  8. Hei og takk for svar Da har jeg vertfall noe å gå etter. Er en som er interessert i å kjøpe de. Målene på de tre listene er 122,5 cm, 126,5 cm og 1,84 cm, så står det et merke på alle tre der det står på den ene listen: - invoice 46253 - dealer bin 092301 Den andre: - One peace/stuck - 72GBn16003 AA - 1492370 og på den tredje: - Pyntelist - Dealer 00234 - invoice 15612 Alle tre er nok pyntelister. Hva ville du prøvd å solgt de for da? :)
  9. Har 3 stykker som aldri har vært pakket ut. Så ingen som vet sånn ca da eller? Har en som er intressert skjønner du men vil ikke selge de for billig for jeg vet de er sjeldne. Fant noe som lignet på Ebay og der lurer jeg på om en list kostet 1000. Vært takknemlig for litt hjelp her for har ikke peiling hva jeg skal selge de for
  10. Hei. Hvor mye er 3 stk lister til Ford Granada 77/78 mod verd idag?
×
×
  • Create New...