Jump to content

smax

Gjest
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Oslo
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

smax's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. smax

    S-Max 2015

    Hei. Jeg lurer på hva dere andre gjør når dere jekker opp bilen for hjulskift. Som jeg ser er det jekkepunkter under bilen, med tilhørende rektangulær slott/ramme som jekken skal støttet opp under. Min garasjejekk får ikke plass her og jeg føler det er usikkert å jekke på metall "V" skjørtet til bilen. Jeg spurte på Røhne og mekanikeren sa at en kunne jekke på denne. Jeg synes det gav etter og kan skades. Skeptisk.... Jeg tipper en saksejekk får plass opp her, men som sagt det har jeg ikke. Jeg har prøvd å finne gummi Jack pads som kan passe inn, men med dybde på ca 3cm så har jeg funnet lite. V skjørtet har dybde 3cm det også så har ikke funnet noen som kan ligge over denne heller. Finnes det noe sånt som kommer fra Ford som skal inn i den slotten? http://www.ebay.com/itm/AUTOPA-Jack-Pad-for-Mercedes-Benz-2039970186-/282672411675?fits=Make%3AMercedes-Benz Jeg har prøvd å finne Jack Pads i riktig dimensjon for plassering mellom garasjejekk og karosseri uten å finne noe som går på mål. http://www.ebay.com/itm/NEW-JACKING-PAD-ADAPTER-RUBBER-MERCEDES-HYDRAULIC-RAMP-JACK-JACKING-TOOL-/162113027782 Mvh Thomas
  2. Jeg får min før nyttår. Gleder meg :-)
  3. Har dere fått noen ny info her?
  4. Fikk akkurat beskjed om at det er leveringsproblemer på fabrikken og at levering utsettes til neste år. Hva vet dere? Nevner også at de utsetter lansering til 1 kvartal 2016, hva det nå enn betyr.
  5. Jeg bestilte første uken i juni. Ingen dato. Prod måned har flyttet seg fra Sept til Nov, pga hengerfeste fikk jeg beskjed om.
×
×
  • Create New...