Jump to content

Iceman66

Gjest
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Hordaland
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Vest i landet
  • Interesser
    Biler, båter,fisking

Contact Methods

  • Yahoo
    arild_j@yahoo.no

Iceman66's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Foran på høyre side. Kjenner også vibreringen litt i rattet.
  2. Hadde akkurat samme med vinterhjulene.
  3. Har en ulyd(brumming) fra ca 70 km/t og oppover ved svinging til venstre, trodde først det var høyre hjullager, Byttet dette, men lyden er der fremdeles. Er ingen lyd ved kjøring rett fram, men med en gang jeg svinger litt til venstre brummer og vibrerer det. Kan det være noe med drivakslingen, merker at det er litt slark i "mellomlageret"? Bilen drar også en god del mot høyre ved pådrag. Tips her mottas med stor takk!!
  4. Er nok ikke reimhjulet, var akkurat samme ulyd med drivreimen huket av, er nok svinghjul/clutch relatert. Er bare så rart at lyden forsvinner når motor begynner å bli varm.
  5. Viser til enhver tid snittet de siste 100 kjørte kilometerne.
  6. Skal prøve med å huke av reimen, er lyden borte da er vel sannsynligheten for at det er reimhjulet stor. Håper det er årsaken, har lite lyst på en clutch/svinghjuls-jobb, er jo en drittjobb på disse bilene, dyr er delene også. Vil jeg kunne kjenne på reimhjulet om det er dårlig? Kommer tilbake til tråden når jeg har prøvd, håper jeg får tid imorgen.
  7. Kan det være at reimhjulet på veiven er dårlig, har forstått det slik at dette "slipper" gummien når det er slitt. Har skiftet reimstrammer for en stund siden, kanskje det er et dårlig veivhjul som forårsaker slitasje på reimstrammer. Kanskje derfor ulyden forsvinner når motoren blir varm, at gummien ikke slipper så mye når metall- delen på veivhjulet utvider seg via varmen fra motor. Noen her som Kan svare på dette?
  8. Ganske sikker på at det er høyre hjullageret framme, hadde akkurat det samme på min 2005 Mondeo, lyden kom ved svinge mot venstre. Er ikke lett å kjenne ved å snurre på fritt hjul om lageret er gåent, er da uten belastning.
  9. Takk for svar. Godt mulig det er utløserlageret, kjenner jo på en måte klunkingen når jeg trår på clutchen. Det jeg synes er rart er at lyden er helt borte når motor er varm. Er det mulig å komme til veivaksel-sensoren eller står den inne i huset?
  10. Har en ulyd( klunkelyd) på tomgang som jeg stusser litt på, trodde først det kunne være det vanlige problemet med "dual mass" svinghjul som begynner å bli dårlig. Men etter å ha lest litt på forumet her ble jeg litt usikker. Ulyden forsvinner med en gang jeg trykker inn clutchen, trodde at hvis svinghjulet er dårlig er det omvendt, at lyden kommer ved inntrykking av clutchen. Clutchen virker helt fint, slurer ikke og ingen vibrasjoner. Ulyden er der kun ved kald motor, når motor er varm er det ingen ulyd. Tips om hva dette kan være mottas med stor takk. Glemte nesten og nevne at Reimstrammer med tilhørende løpehjul har jeg byttet, så det er ikke der problemet ligger.
  11. Har en ulyd på tomgang som jeg stusser litt på, trodde først det kunne være det vanlige problemet med "dual mass" svinghjul som begynner å bli dårlig. Men etter å ha lest litt på forumet her ble jeg litt usikker. Ulyden forsvinner med en gang jeg trykker inn clutchen, trodde at hvis svinghjulet er dårlig er det omvendt, at lyden kommer ved inntrykking av clutchen. Clutchen virker helt fint, slurer ikke og ingen vibrasjoner. Ulyden er der kun ved kald motor, når motor er varm er det ingen ulyd. Tips om hva dette kan være mottas med stor takk.
×
×
  • Create New...