Jump to content

polly79

Gjest
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    tønsberg
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

polly79's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Er formen White ja, fått på nytt senkesett, godkjent til bilen, og er nå snart på hjula. Må bare overhale calippere framme og lufte bremser.
  2. Takk for det, åssen legger jeg inn bilder?
  3. Alle delene er til 1986 mk1 vingebil.. 1.. trenger kabel til abs sensor førerside, den delen som går igjennom innerskjermen. 2..Trenger holderen som sitter på innerskjermen til bremse og abs følere. 3..Baklykter,sorte eller hvite , STRØKNE 4..Ratt,Strøkent 5..Holder for staget som går mellom bakhjula. 6.. Pakninger baklykter. 7.. Grå dørside førerside 8..Hattehylle og teppe i bagasjerommet.Må være pent.
  4. Har en 1987,reg 1986 orginal cosworth. Bilen er importert i 2001 og kræsja venstre hjørne forran i 2003, rettet av fagfolk og blei renovert frem til 2008. Lakkert under og hele bilen. Eier flytta utenlands og jeg fant den lagret og fikk kjøpt den i våres og kjørte den hjem. Ikke hatt skilt siden 2003, prøvd eu kontroll i fjor og fikk kunn feil på reflektorer,ekstremt bra for rust osv. Motor er bremset,mappet med datasprut til 387 på hjula, men ikke brukt med oppsettet ennå. Står nå litt i deler, demontert fangere,bremser, dempere,noe interiør,lykter. Har kjøpt inn strøkne orginal seter,ekstra lykter med hele reflektor, div klips, overhalingssett til alle calippere,orginal pakninglim til diff, skiver,klosser,dempere bak og alle bremseslanger,klosser forran og nytt taktrekk og litt småtteri.. Men har kjøpt enda et prosjekt så skulle hatt plassen...... Pris er jeg litt usikker på..men over 135000 en plass som den står Søk Dj97811 og autodb så kommer en tidligere annonse opp. Bilen har nå andre hjul og orginale seter.
×
×
  • Create New...