Jump to content

Gunkrist

Gjest
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Sandefjord
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Gunkrist's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Kan jeg forstå de tilbakemeldinger jeg her har fått slik at radio/navigasjonsenhet består av separate moduler som kan resettes enkeltvis eventuelt skiftes enkeltvis og at Ford-verkstedets påstand om at hele radio/navigasjonsenhet må skiftes ikke er korrekt. Noen som kjenner et elektrofirma i sørnorge som er flinke med slike ting? Etter at dette oppsto har jeg fått et problem til. Det røde displayet i dasjbordet slukker ikke ned. Før lyste det ca ½ time og slukket. Nå lyser det døgnet rundt og tapper batteriet for strøm. Noen med kjennskap til dette? Kan det være en sammenheng mellom disse to problemene?
  2. Ford er ikke veldig entusiastisk, skal se på bilen igjen i begynnelsen av januar. Er det noen som vet om et elektrofirma i sørnorge som kan sjekke dette eventuelt hvor man kan kjøpe brukte enheter?
  3. Hva legger du i "mister styringen på steroen" ? Hvordan kobles den vekk, har du instrukser jeg kan gi til verkstedet? Siste spørsmål.. kan selve modulen skiftes slik at alt blir ok igjen? Med vennlig hilsen Gunnar K
  4. Det er en 2008 med radio, CD og Navigasjon i en enhet. Enheten har varenummer 1716784 Bruker aldri stemmestyring så hadde gjerne sett at den ble nullstilt/ avslått hvis mulig.
  5. Gunkrist

    Radio/navigasjon

    For et par dager siden dukket det opp en blå firkant med teksten "Stemmegjenkjennelsen sko feil". Denne dukker opp i alle menyer/ valg og hindrer bruk av både radio, telefon og navigasjon. Ford i Sandefjord sier det er feil med radioen. Med vanlig arroganse bytter man ikke deler lenger, man sier kjøp ny radio/navigasjonsenhet. Den koster bare 48.000,- Da har jeg tre spørsmål: 1 Noen som kjenner problemet og har en løsning på det? 2 Noen som vet av et firma som kan tenkes kunne reparere noe slikt? 3 Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt dette brukt?
×
×
  • Create New...