Jump to content

FM Titanium

Gjest
 • Posts

  28
 • Joined

 • Last visited

Medlemsinfo

 • Bosted
  Oppland
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Recent Profile Visitors

1515 profile views

FM Titanium's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

 1. Ok. Takker for svar.
 2. Hei Er det mulig å ta av øvre grillen 2019 mod Ford Kuga ST-Line uten å ta av hele fronten. Skulle vært innenfor og montert LEDbar.
 3. Hei Har en 2019 modd Ford Kuga. Nøkkelfri. Er det mulig å låse dørene på den fra ute med motoren i gang. Har prøvd både med fjernkontrollen og å holde på dørhåndtaket uten at det skjer noe.
 4. Hei Noen her som har erfaring med chipping av 2019 mod Ford Kuga 2.0 180hk diesel. Eventuelt hva vil dere anbefale av chipping på denne. Kunne tenkt meg litt mere krefter og forhåpentligvis litt lavere forbruk når jeg drar med campingvogn.
 5. Hei. Kjøpte meg ny Kuga i sommer. Synes det er for dårlig lys på den så tenker å montere på en Rigid SR20 Kombo Fjernlys LED Bar jeg har liggende. Hvor er det best og hente styrestrøm til rele.
 6. Da er ledbaren montert på en Lumen skiltbrakett. Lyset vibererer noe forferdelig og det er vel ikke så enkelt å få på støttestag på ledbar. Finnes det noe braketter som er beregnet på å tre i gjennom grillen og feste til ramme på bilen. Eller har dere andre forslag til hvordan det skal bli stødig.
 7. Hei Skal montere Rigid SR20 Kombo LED Fjernlys på min Mondeo 2008mod. Er usikker på hvor jeg skal hente styrestrøm fra. Etter det jeg har lest så går det ikke å koble rett inn på ledningen i lykta da det er pulserende strøm. Noen som har en enkel løsning på det.
 8. Hei Er det noe enkel måte å få dashbord belysning sammen med kjørelys. Kjører på dagtid med kjørelys og kommer til en tunell så blir det håpløst og se instrumentene. Veldig kjedelig og måtte vri om lysbryteren hver gang en kommer til en tunell. Glemte å skrive at det er en Mondeo TDCI 2008mod det gjelder. Skulle gjerne hatt så dashbord belysning går på når jeg slår på tenninga.
 9. Var det som skulle til Takker så mye for hjelpen.
 10. Da har jeg sjekket den lilla ledningen og den var det brudd på. Har loddet i sammen igjen den, men virker fortsatt ikke A/C Kan jeg ta av kontakta og måle om det er strøm på den ledningen og hvor mye skal det eventuelt være på den.
 11. Skal sjekke i morgen. Takker for svar
 12. Hei A/C på min Mondeo TDCI 2008mod har sluttet og virke. Har tvangsstartet kompressoren for og sjekke så den er i orden. Har sjekket sikring og satt i nytt rele. Gass er fyllt på. Må være noe med styrestrøm ett eller annet sted. Noen her som har noe tips og komme med. Håpløst og lete i blinde. Får ikke frem noe feilkoder på det.
 13. Da har jeg feilsøkt kassa med Focom. Dette er det som kom opp. Sier meg ingenting så fint om noen kunne se på det. TCM - Automatgear modul TCM 2007,Ford Mondeo ISO15765-UDS 7G9N-14C336-DB Fejl tilstede: -- Fejl gemt: 3 Fejl historie: -- Midlert. fejl: -- ================================================================================= Kode Beskrivelse ================================================================================= U0415-00 ABS Control Module: Invalid Data Received 68 --------------------------------------------------------------------------------- P0556-00 Brake Booster Pressure Sensor Circuit: Range/Performance 68 --------------------------------------------------------------------------------- P0896-00 Shift Time Too Long 64
 14. Hei Kjøpte meg en Foxwell multi-system skanner NT510 Pro Skjønner ikke bæra av hvordan den funker. Når jeg setter den på første gang etter å ha innstallert software så ser alt ut som på bildet. Men så fort jeg går inn på en ting eller kobler den i fra og til igjen så forsvinner to av symbolene på skjermen. OBD2 og bilmerket blir borte, kun setup og playback som blir igjen. Får ikke valgt bil eller noe som helst. Legger jeg inn softwaren på ny så er alt på plass igjen til jeg bruker den og da er det samme opp igjen. Noen som vet hva som kan være feil, eller om det er noe jeg gjør feil. Bildet er hentet fra nettet so bilmerke stemmer ikke. Mondeo jeg har.
×
×
 • Create New...