Jump to content

Ford51

Gjest
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ford51

  1. Fikk tatt diagnose hos Forhandler, ingen feil oppdaget. Tyder på at dører har vært lite brukt siste tiden.
  2. Slukker ikke etter 40 min, lyser ei lampe for dør også. Får ta enntur til verkstedet i morgen!
  3. Bakgrunnsbelysningen er av etter jeg har slått av tenninga og tatt ut nøkkelen , men tenner igjen når jeg åpner bakdøra. For å slukke må jeg sette nøkkel i å vri på start uten å starte, da kan jeg låse på vanlig måte. Har ikke sjekket hvor lenge det går, må sjekke det nå! Takker
  4. Jeg har en Transit Kassevogn som det har vært montert Defa Alarm i. Meste er demontert, men det er noe som lager tull. Når jeg stopper bilen slukkes tenningen som vanlig, men når jeg åpner ene bakdøra tennes bakgrunnbelysningen på instrumentbordet. Lampene ipå instrumentpanelet tennes ikke. Samme om jeg låser bilen vil ikke bakgrunnsbelysningen slukke. Jeg må starte bilen og så stoppe, låse bilen og da ser det greit ut. Men neste gang skjer akkurat det samme tenning av og stoppe bilen alt normalt intil jeg åpner bakdøra eller sidedøra. Bilen vil st med bakgrunnsbelysning på og lade ut batteriet. Har vårt på verksted og de har diagnosisert og mente det skulle våre ok, men nei. Noen som har svaret?
  5. Må skifte oljekjøleren på min bil og har kjøpt kun kjøleradiatoren hos skruvat. Merkeforhandler selger kun komplett med filterhus til fantasipriser. Regner med at det er mulig å skifte selve kjølehuset? http://www.reservedeler24.co.no/nrf-7751776.html Har kjøpt selve kjøleren. Noen tips på hvordan gjøre dette?
×
×
  • Create New...