Jump to content

Grenaa

Gjest
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Grenaa

  1. Snakket med mitt Ford verksted og disse kan hvist ikke erstattes med noe annet/vanlige dempere... noe tips til hvor en kan få tak i dette rimeligere en 10-12 K for to stk?
  2. Hei. Ene demperen min bak er gåen. Bestilte ny men når jeg skulle skifte dette var det feil. Det er nivåmat/el? Demper på denne som er vanskelig og finne og eg svin dyre. Noen tips til alternativ? Takk
  3. Er det noe form for noe innslag kobling her?? Har en ulyd idet jeg starter så er det akkurat som noe slår inn og ser da dynamo går fortere og lyden forsvinner? Takk på forhånd.
  4. Grenaa

    Register reim.

    Syns også det. Hadde regnet med 8-12 k! Dette var hos Ford verksted. Har ikke hørt andre plasser enda. Er det totalhavari på den type motor hvis den går, eller klarer ventilene seg?
  5. Grenaa

    Register reim.

    Ok. Kunne tenke det! Fikk pris på over 17k og synes det var veldig mye.. har passert på år, men ikke km..
  6. Grenaa

    Fargekode

    Hvor finner vi fargekoden?
  7. Har sett om det er noe som har vridd på seg under fjæren der sporet er, Eineste mulighet eg ser! Den nye speilet har 5-6 mer ledninger også, så da er pluggen også ulik tenker eg.
  8. Nei. Har tenkt tanken på om det er det som er forskjell! Bilen er 06 mod å speilet er fra 12. ? Nummerene under er lik å de t på lapp under dekslet bortsett fra at det er ANE til slutt mot AJC på det som er på. Jeg har ikke elektrisk innfolding når eg stopper bilen. Det nye kan svinges begge veier. Forover og bakover!
  9. Kjøpte et brukt "nytt" speil som jeg skal montere. Men midstillingen på dette er så løs syns jeg. Låser godt når ein bretter det inn begge veier. Ser ikke noe feil når eg sammenligner med det gamle. Bare at det står høyere i midten i forhold til det som er på! Noen med tips her?
  10. Grenaa

    Startmotor

    Passer starteren fra en 2l på 1.8 motoren? For meg ser det slik ut!
  11. Noen som tar imot gamle katalysatorer, pant?
  12. Har tenkt på det og som en mulighet. Men det må tilpasses der etter osv. Så blir mye arbeid utav det! Har funnet en brukt til 2500 som eg ikke syns var så galt?!
  13. Trodde og det, så det var det første eg gjorde! Men da stoppet den.. Heilt enig, det er helt molbo!!
  14. Grenaa

    Tilegsvarmer

    Ok. Dvs 80-90 grader! Den varmer når den starter som park varmer og mener den da får rett temp. Har jo satt inn en hjerne fra EVO V og kom til og tenke om denne ikke er programmert som aux heater. ?? Vett du noe om det. Men den har startet 3 ganger når eg har starte motoren fra morgenen.
  15. Grenaa

    Tilegsvarmer

    Da går varmeren igjen! Men ikke heilt som jeg trodde den skulle virke. Når skal denne gå når bilen sviver. Hvilke tempåråde jobber den på? Noen som vett? Har fortsatt ikke skikkelig driftstemp på bilen..
  16. Ok. Men når dette kobles fra igjen vil det ikke da ligge "luftlommer" i systemet? Eller er ikke det noe av betydning.!
  17. kjenner meg igjen i det. Men opplever ikke heilt flatt batteri men er veldig sløvt føler eg ved start. Batteri er snart 3 år gammelt og eg mener det bør holde lenger. Alltid mye lys i dashbord som står på. Eg har webasto/tileggsvarmer.
×
×
  • Create New...