Jump to content

KIBB

Gjest
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Rogaland
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

KIBB's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Noen som har en relé oversikt for Galaxy 2007 modell 2.0 TDCi?
  2. Nei, det er bare entertainment systemet og og klima anlegg som ikke starter. Jeg kan trykke på power knappen på entertainment systemet så slår det seg på, men får opp varsel om at den vil skru seg av etter 1 time siden bilen ikke er startet. Klima anlegget slår seg ikke på.
  3. Hei Fant du en løsning på dette på dette problemet?
  4. Jeg har ett problem med at klima anlegg/vifte og Entertainment systemet ikke starter når tenningen blir påskrudd og bilen starter. Kan skru på entertainment systemet manuelt, men klima/vifte starter ikke. Hvis jeg slår i dashbordet på venstre side starter det opp og virker en kort stund får det slår seg av igjen. Noen som har vært borti lignende problem? Er det for eksempel ett rele eller noe som kan være problemet her og i så fall hvilke? FORD GALAXY II 2.0 TDCi Setter stor pris på all hjelp.
  5. Jeg har en 2008 Galaxy med orginal Navigasjon. Når jeg starter bilen starter den i radio og da fungerer touch skjermen helt fint, men hvis jeg prøver å bytte funksjon kommer det opp at jeg må kalibrere touch skjerm. Dette feiler hver gang og erterpå henger hele greia seg. Får ikke opp bilde for justering av temperatur eller innstillibger eller noen ting. Noen som har vært borti lignende og kan ha boen tips om hva som kan være feil? Takk ☺
×
×
  • Create New...