Jump to content

Gamlebryn

Gjest
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Hjørungavåg
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Gamlebryn's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Vurderer og bytte ut original Sony cd/radio med Navi system. Hvilke type må jeg eventuelt kjøpe til akkurat min modell, og er det mye styr og innstallere? Den har fra før bluetooth, (ipod og jack integrert i midtarmlenet).
  2. Da tror jeg at jeg har fått feia all tvil til side. Prøvde en identisk S-max med samme sommerhjula, og konklusjonen er den at bilen min må en tur på Ford i Ålesund for en aldri så liten gjennomgang av forhjulstilling. Den føltes mye mer stabil på veien, laangt ifra så sensitiv selv på små ujevnheter i veibana.
  3. Ja det feller naturlig at den vil spore litt ekstra med dype hjulspor, den biten er grei. Men syns den drar seg for lett til siden bare det er litt sporete vei, noe som er i overkant syns jeg. Det skal nevnes at bilen er fin og tight på rattet ellers og på strekninger med helt bein asfalt går den rett, det er ikke slitasje på dekkene heller som kan minne om at de har blitt skeivslitt heller. Det er originale Michelindekk ja :-). Bor på hareidlandet så er vant med litt av hvert av veier her oppe.
  4. Har for første gang kjøpt meg en ford s-max og må si meg storfornøyd så langt. Det eneste jeg reagerer litt på er at bilen sporer veldig lett, la nettop om til sommerdekk som er originale 235/45/18 og følelsen ble at du måtte kjempe av og til for og holde bilen rett da den lett dro seg kjapt til siden, på grensen til trafikkfarlig etter mitt syn. Er dette et kjent problem? Kan det vere at spissingen må justeres, eventuelt sjekke noe annet? En kompis av meg er eier av en galaxy av samme årsmodell med samme dekk og felger, han sier at forskjellen er som natt og dag mellom bilene da han nettop fikk testa bilen min for og ta en sammenligning. Han ba meg få sjekka ut dette da han mente at dette Ikke var bra. På forhand takker jeg for de gode svar jeg kan få.
×
×
  • Create New...