Jump to content

SindreLien

Gjest
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Oslo
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

SindreLien's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Vurderer å sette på ekstralys på min -07 MK3. Har noen bilder av tilsvarende bil med ekstralys? Litt usikker på hvilken størrelse bilen vil kle.
  2. Lekkasje fra slave-sylinder som resulterte i bytte av både den, clutch og svinghjul
  3. Ford Mondeo mk3 2007 2.0tdci. 240.000km Det kommer en slags pipe-/plystrende når clutchpedalen trykkes inn. Helt stille når pedalen slippes ut igjen. Kan det være utløserlageret som er i ferd med å ta kvelden? Bilen har trolig vært kjørt i Oslo og omegn siden den var ny, med dertilhørende mye køkjøring og clutch-bruk.
  4. Den skal ikke ha hatt nivåregulerende dempere før bytte, kun vanlige. Bytte av fjærer vil vel forhåpentligvis heve den de ekstra centimeterene igjen?
  5. Hadde bilen på verksted og fikk byttet alle 4 støtdemperne. Etter å ha fått igjen bilen så jeg at den var markant lavere bak enn foran. Har kikket på noen bilder jeg tok av bilen for ca. 1mnd siden og den var ikke slik da. Da var den like høy både foran og bak. Trolig bør jeg nok bytte fjærer også, men bilen burde vel uansett ikke blitt lavere etter skifte av dempere enn den var før? Klarer ikke helt å se grunnen til dette.. Noen forslag?
  6. Aircondition kjøler og fungerer, men hver gang kompressoren slår inn kjennes det i form av et lite rykk hvis en er i fart. På tomgang virker det ikke å være noe problem, sa går. Den jevnt. Det er tydelig at kompressoren krever en del kraft for å drives rundt, ettersom det merkes st det forsvinner litt krefter når AC står på. Merkes veldig godt hvis den slår inn akkurat når en holder på å ta i gang. Er det riktig at det skal kjennes så markant at AC står på eller kan det virke som kompressoren trenger vel mye kraft for å drives rundt?
  7. Ja, det er riktig det. Har prøvd å justere den, men klarer ikke merke at det er noe forskjell fra uten tuningsboksen.. Er Bluefin å anbefale ved remap? De lover 22 økning i hk og 42nm ekstra. Vil dette merkes godt i daglig bruk? Har 6-trinns manuell girkasse.
  8. Har en 2007 Mondeo Mk3 2.0tdci 115hk. Bestilte tuningsboks til denne fra Bestchip, men synes ike den lever opp til forventningene. Merker i det hele ikke alt for stor forskjell om jeg plukker den ut. Den drar vel bedre utover turtallsregistret, men ettersom det er en dieselbil ønsker jeg mer krefter på lavere turtall. Noen som har erfaringer med Bestchip? Den lover 152hk og 360nm (ikke at jeg hadde forventet at det ville øke så mye).
  9. Selve jobben med å ta ut kjølevifta var gjort på under 30min fra oversiden. Det viste seg at selve viftemotoren var helt ødelagt. Fikk satt i ny vifte og nå virker alt som det skal
  10. Takk, da skal jeg prøve på det Ca. hvor lang tid vil du si det tar å få ut vifta?
  11. Tar du ut vifta uten å ta ut kondensatoren? Kommer du til fra undersiden?
  12. Vifta til kondensatoren på bilen går ikke når A/C settes på, slik at det fungerer kun når bilen er i bevegelse og kondensatoren får tilstrekkelig kjøling. Hadde bilen på Svendsen Eksos ettersom jeg mistenkte lite gass en stund, men de sa systemet hadde nok gass og at det var tett. Lurer på hvordan jeg får løsnet vifta fra kondensatoren, slik at jeg kan få den ut og teste den. Ønsker ikke å ta ut hele kondensatoren, ettersom det ikke er noe feil med systemet annet enn at vifta ikke går. Er det lett å komme til å få målt om det kommer strøm fram til vifta før jeg eventuelt plukker den ut?
×
×
  • Create New...