Jump to content

TommyS

Gjest
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Skien
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

TommyS's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Abs og antispinnlampene begynte å lyse gult her om dagen. Firehjulstrekket har også kutta, driver bare foran. Kan det ha med abs og esp å gjøre?? Bilen er en 2010-modell.
  2. TommyS

    Startknapp lyser

    Startknappen i Kugaen lyser etter at tenninga er slått av og bilen låst. Noen som vet noe??
  3. I dag fikk jeg beskjed om at det kunne være forsøket verdt å koble fra batteriet,da skal visst ting resette seg,bla bluetoothminnet? Stemmer dette? Har også hørt at det skal resette seg raskere og mer "totalt" hvis man holder + og - kablene sammen etter at de er tatt av batteriet. Kondensatorer og andre greier skal visst da tømme seg helt ned. Noe å prøve??
  4. Jeg kommer ikke inn for å få sletta noe som helst. Det eneste valget jeg får opp er å paire med tlf. Bluetoothmenyen på bilen gir meg ikke mulighet for å finne eller forandre noenting...
  5. Jeg har en 2010 med navi ,får ikke opprettet "stabil kontakt" med telefonen...har en sony z3,som iflg Ford er kompatibel. Søker opp,får pairet,men forbindelsen slår seg av igjen. Prøver å slette minnet i bilen (debound),men får beskjed der om at det ikke er respons fra telefonen. Er der noen måte å resette på,altså slette hele minnet mtp bluetooth,eller er det noen som har et tips i ermet?
×
×
  • Create New...