Jump to content

HugoHa

Gjest
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    møre og romsdal
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

HugoHa's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Da har jeg skiftet til nye tennplugger , skiftet den ene frostpluggen , den mellom 3. og 4. sylinder. Og så løsnet jeg spyledysene , og la på TEC 7, klar farge, under pakningen , oppå panseret etter at det var vasket skikkelig der. Trykket deretter dysene skikkelig på plass , og gjorde rent rundt. Ble fint og helt tett alt sammen. Men som det sies ovenfor , så skal jeg også skaffe meg deksel til å sette over toppen , sånn for sikkerhets skyld
  2. Har gjort rent og tørket opp , skal sette i nye plugger , og prøve en annen coil. Ser etter 1 dag at det fukter litt i området ved frostpluggen mellom 3 eren og 4eren, så må nok skifte den og da skifter jeg den andre. Jeg trenger vel bare toppdekselpakning, og 2 nye frostplugger, og sikkert en eller annen form for lim , rekner med at frostpluggene er bare banket nedi med lim rundt, eller tar jeg feil ?. Er vel bare å punktere de gamle frostpluggene og få de opp, så rengjør og tørke, eller ?
  3. Hei igjen Tok ut pluggene, og da oppdaget jeg at det var frostvæske i kanalen der pluggene står nedi blokka, det var ganske mye der , noe av dette randt da ned på stempeltoppen etterhvert som jeg tok ut pluggene, jeg fikk tørket opp det aller meste, og sjekket kablene og hettene, tørket de godt, og sprayet på 565 , og lot alt stå til lufting en god stund. etter dette monterte jeg pluggene , og prøvekjørte bilen. Den gikk fint nå , med er ørliten fusk ved hardt gasspådrag. Så jeg kommer til å skifte pluggene i hvertfall. Men hvor kommer frostvæsken fra ? det går ikke slanger med kjølevæske over eller rundt der ? Noen tips fra brukerne på siden. PS. skal også prøve en ny coil etter at jeg har skiftet pluggene og prøvekjørt den, vet om en coil som har stått på en bil som fikk ny motor.
  4. Takk for svar , hvilke nøkkelstørrelse er det for å ta ut pluggene, må vel også ha lang forlenger, hva med avlesing av ev. feilkode ?
  5. Hei Trenger tips til min Focus 2005 1.6 Bensin Motorlampe kommer frem og blinker , etter en stund kjøring, fusker da og gir dårligere trekkraft, etter en stund lyser den fast (gult). hvis jeg stopper og starter den igjen , er det borte , men kommer tilbake etter en tid. Bruker også mer bensin enn vanlig. Er det noe avlesing av feilkoder på denne bilen ? Har sjekket luftfilter , og det er bra . Takker for godetips , og gjerne med bilder av aktuelle komponenter , hvis det er mulig. Mvh Hugo Ha
×
×
  • Create New...