Jump to content

Hestemakrellen

Gjest
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Sogn og Fjordane
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Recent Profile Visitors

929 profile views

Hestemakrellen's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Det viste seg å være lekkasje fra bensinlokket. Rant vann i bagasjerom og i fotbrønn bak på passerside.
  2. Hei! Er det lagt opp noen enkel og grei plass en kan ta styrestrøm fra langlys til ekstralys? Ser at det blir trangt og vanskelig å knipe på en strømtyv på kontakten til lampene framme. Erfaringer noen? 07mod Connect!
  3. Har sjekka rundt baklykter og der såg det meget tett ut. Renner litt vann ned på passasjerside i bagaseromet kabelgjennomføring til bagasjerom kanskje? Er det bare å ta vekk / poppe opp plastlistene som ligger på taket?
  4. Trengs det noen overganger for å sette inn en vanlig bilstero i disse bilene? Vil knappene på rattet virke?
  5. Hvor sitter Map sensor? Noen som kan forklare?
  6. Ja fikk samme svar fra bilverksted i dag.
  7. Hva bruker dere til å tette med?
  8. Får like mange delte meninger når en søker opp problemet på google. Har disse motorene duel mass flywheel som kan skape problem?
  9. Bilen har vel nesten konstant takstativ på med skrufester ja. Får undersøke litt da. Takk for tips.
  10. Har en innreding til Transit Conect. Perfekt for deg som vil ha service bil Holder til i Vågsøy i Sogn og Fjordane men den er forsatt i bilen så er flexibel med levering i regionen. Se bilder på FINN-kode: 81628750 Tenker meg rundt 10.000 kr for den komplett da nypris var godt over 30. mail alexthesander@hotmail.com tlf97593885
  11. I min 07 mod Transit Conect med CD6000 er displayet helt blank, kommer ingen lyd. men lys i unit går av og på når jeg skur av og på uniten. Er det noe å gjøre med den? eller er det bare å bygge om til 1din med dab med en gang?
  12. Har en 06 mod som til tider er plaget med vannlekkasje. Dugger en del i baklykter og samlest masse vann i brønnen i bagasjerom. Noen med erfaring som kan fortelle hvor jeg skal begynne å lete?
  13. Har en Transit Conect 07 med 110 hk Tid. Når den står i fri, cluchen ute på varm motor er der en rumle/lager lyd. Tenker da på utløser lager. lyden forsvinner når eg trykker inn clutch. hørest ikke ut som den er der under kjøring. Erfaringer noen? Er dette en vanlig feil på ford? Hvor mye koster det å bytte på verksted?
  14. Har fått noen varsellamper på min 06 mod. 1,8 Tdi 125 hk. Esp får eg ikkje lese av men får opp følgende : På Torque viser det at bilen har konstant 1,5 bar i turbotrykk Er det boost sensor som sitter oppe på toppen? Tips mottas med takk!
×
×
  • Create New...