Jump to content

Osteboe

Gjest
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Flekkefjord
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Osteboe's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Hadde problem med en dyse tidligere, foringer ble deretter byttet på alle dysene. Da var det samme mengde hvit røyk som nå. Men den gang kunne jeg se lekkasje rundt en dyse. Det kan jeg ikke nå. Det jeg håper på er at det er diesel rensen som gjør utslag her. Men er usikker. Dieselrensen som nevnt lenger oppe i innlegget : Blandingsforholdene her var 0.25L per 70L Diesel Jeg hadde på 3 flasker av 250 ML altså, 3x 0.25 L noe som da burde holde til 210L diesel. Kan dette være årsaken til den hvite røyken/eksosen? Kan det være at denne driver å brenner opp dritt & olje i partikkelfilteret? Det som kommer ut gjennom eksosen er så tykk hvit røyk at det ikke går an å se gjennom den. Lukter litt som en kullgrill Har fått tips om å kjøre bilen hardt for å se om dette kan løsne/brenne opp det som eventuelt ligger i filteret. Men er jo som sagt ikke sikker på hva feilen skyldes. Bilen har ikke noe særlig drivkraft.
  2. Svarer dere begge 2 : Det kan ha vært slangen som er sprukket / løsnet. Så vidt jeg vet ble alt av tilbehør til Turbo byttet, når den ble byttet. Det jeg har fått tips om kan være å ta ut partikkelfilteret og rense dette, mistenker at dette aldri er blitt gjort på min bil. Enten med hammer, eller med høyt trykkspyler. Noen gode tips dersom jeg skal prøve dette? Og er dette noe en person med relativt lite greie på bil kan få til? Takker for svar så langt
  3. Hei, Har en Ford Focus 2006 modell som det velter ut røyk fra eksosen på. Litt om feilen : Har en noenlunde konstant Rød oljelampe som lyser. Olje : OK! Oljetrykk : Ok! Byttet sensor. Var på en langtur med bilen, merket at Turbo var så godt som ikke tilstedeværende. Nesten ingen drivkraft i oppover bakker. Sjekket olje etter vann, med tanke på toppakning. Men var ingen spor av vann i oljen. Bilen sviver som normalt på tomgang, men om jeg gir gass ( 2-3000 rpm) så øker den hvite røyken betraktelig. ( litt hvit røyk på tomgang) Rett før den hvite røyken startet å velte ut, hadde jeg på noe som het 904 - Diesel problemløser. I tilfelle partikkelfilteret var tett. Kan dette være årsaken til den hvite røyken? Å da OM filteret var tett, at dette var årsaken til at turboen ikke fungerte slik den skulle? Kan ha vært en lekkasje i en kabel på høyre side under Turbo, men er ikke sikker. Var litt vått under turboen. Turboen ble byttet for noen måneder siden, så Turboen i seg selv skal det ikke være noe feil med. Kom gjerne med forslag! Bilen har forøvrig vært kjørt 191 000 km Nylig EU godkjent. Hjelp søkes !
×
×
  • Create New...