Jump to content

AndersW

Gjest
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Sveio
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

AndersW's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Er det noen som har gjort dette? Ser at Ford selger pioneer til rett over ti lapper, men da jeg pratet med min lokale forhandler så sa de at de hadde dårlige erfaringer med de fleste dab-løsninger, men de hadde kun solgt en av disse med navi og full pakke. Utfordringene var signal og å få spilleren integrert og koblet opp mot rattkontroll etc https://www.ford-tilbehoer.no/multimedia/navigasjon/multimedia-navigasjon/2302658 Ser også at det selges mange billige løsninger på ebay, men jeg litt skeptisk til disse.
  2. Har lest at dette er et must på Mondeo, men brukt er det ikke lett å finne en bil som har «alt» til rett pris. Hvor mye har dette å si for kjøreopplevelsen?
  3. Jeg sjekket både 5 serie E klasse og en mondeo 2015 modell i dag og sistnevnte er klart bredest i baksetet. Jeg har ringt på en annen, mn den mangler justerbart understell. Hvor viktig er dette?
  4. Dritt! Synd at stasjonsvognene er så smale. Ser litt på 5 serie også, men tviler på at de er bredere.
  5. Jeg har i dag S-Max, men er sugen på seneste generasjon Mondeo. Dette er jo en vesentlig mindre bil, men er det mulig å få inn en bakovervendt isofix-festet besafe stol og to puter? Eventuelt en pute i midten og beltestol i enden. Den må ikke festes med isofix. Noen som har Mondeo og tre unger?
  6. Jeg kikker etter smax til rundt 150000kr og da fortrinsvis 140 hk iom at jeg må dra campingvogn. Nå har jeg imidlertid ringt på en med automat og 131 hk. Denne har 20nm mindre i dreiemoment, men det bør vel ikke utgjøre allverden? Vogna har en totalvekt på 1450kg. Hvordan er holdbarheten på automatkassen? Bilen er kjørt ca 140000km.
×
×
  • Create New...