Jump to content

ksigurdslid

Gjest
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Kviteseid
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

ksigurdslid's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Jeg har fått en ulyd i motoren og mistenker at dette har noe med ei reim og gjøre, ingen anelse om hvilken reim eller hva som kan være galt. Det er en slags "plystre/ule" aktig lyd. Denne lyden øker noe ved pådrag og muligens noe når jeg svinger. Er det noen som vet hva dette kan være? Legger ved en link til en filmsnutt. https://drive.google.com/file/d/0B2yOz-NG9qL9djF3WERremlBU00/view?usp=drivesd Til opplysning byttet jeg reg. reim og multireim på verksted i mai i år. Er en Focus 1,8TDCI. Takk for svar!
  2. DL37063 Tror jeg fant det ut. Mener jeg skal ha de som er 280 i diameter. Fant denne teksten i betegnelsen "Passer til biler levert originalt med 17 tommers felger". En kikk i vognkortet sier at det er 17.
  3. Jeg må bytte skiver og klosser bak på min 06 Focys 1,8TDCI i morgen og må dra avsted og kjøpe deler i morgen tidlig. Når jeg taster inn reg. nr på bilen dukker det opp to forskjellige str. på skivene. Den ene typen har diameter 265mm og står at passer til felgstr. 15 og 16, den andre typen har diameter 280mm og passer til felgstr. 17. Jeg har ingen anelse på hvilken av disse jeg skal velge og rekker heller ikke måte diameteren på de som står på. Er det samme hvilke jeg velger og at begge passer? Til opplysning skal jeg ha 18 felg på i sommer, hvis det har noe og si.
  4. Jeg får ikke opp noen av dørene på min 06 Focus 1.8 TDCI. Jeg har forsøkt og ladet opp bilens batteri og byttet batteriet i bilens nøkkel. Ingenting skjer. Jeg får heller ikke puttet nøkkelen i bilens dør, får den bare noen cm inn så stopper det. Bilen har stått noen mnd uten og bli brukt men har aldri hatt problemer med dette tidligere. Noen som har vært borti noe lignende? Må jeg ringe veihjelp og få den dirket opp?
×
×
  • Create New...