Jump to content

Grillkull

Gjest
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Nordland
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Grillkull's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Det er en 02 Mondeo forresten. Senket 50mm, men det er byttet både senkefjærer og dempere som hører til fjærene tidligere, så jeg ville ikke tro demperen var for kort..
  2. Hei, Jeg byttet nylig fjærene på bilen min med et senkesett likt det som sto på fra før. Det har imidlertid dukket opp noen dunkelyder fra bakakselen når jeg kjører på humper - som ikke var der før jeg byttet fjærene. Dette merker jeg enten når: Jeg kjører på vei med telehiv, gjerne i "normal" fart og det kjennes ut som demperene bak ikke klarer å ta imot støtet fra bilen. Det kjennes ut som bilen rett å slett slår nedi på et vis. Sitter man i baksetet kjenner man det godt at bilen dunker idet vekten av bilen presser fjæren ned. Det samme merker jeg når jeg kjører med bil med passasjerer i baksetet på vanlige fartshumper. Da må jeg holde mye lavere fart for at det samme ikke skal skje. Jeg har aldri merket noe lignende før, hverken med tom bil eller med fullastet bil. Jeg har ikke sjekket dette så grundig enda, men planlegger å gjøre det snart i forbindelse med dekkskift. Kan det være problemer med fjærene, eller foringer? Takker for innspill!
  3. Jeg ser at det ikke er så lett å finne ut av nei. Av informasjonen som fremkommer i vognkortet (pkt. 15 merknader) finner jeg dette: "Godkjent med senkesett MRK.F:30209VA (for framaksel) og 30209VA for bakaksel. Det ledet meg til dette dokumentet som jeg tror er tuv godkjenningspapirene?http://www.tatechnix.de/tatechnix/gx/media/products/EVOFO110F_EVOFO110F.pdf Slik jeg selv har forstått det virker det da som det er et Ta Technix senkesett som er montert. "problemet" igjen blir bare at samme dokument er knyttet til flere av ta Technix sine produkter. Min modell er en stasjonsvogn, så da burde det gå fint om jeg bestiller inn 50mm fjærene til Ta Technix som hører til stasjonsvognmodellen? (kan jeg annta at disse da passer med de korte demperene som allerede er montert på bilen? En annen ting jeg merker meg er at det er umulig å finne 60mm senk. Kan det rett å slett være at det ikke finnes til bilen, og at 50/50 da blir "mest senk" og sannsynligvis det jeg har, da forrige eier mente at bilen var godkjent senket 60mm?
  4. Hei dere! Det har seg sånn at den ene fjæren min foran er knekt, så jeg må ha nye fjærer. Bilen er en 02 Mondeo (mk3) med 60mm senk, og om det har betydning er det 2.0 16v (146hk) motor-utgaven. Når senk ble installert ble det byttet demper og fjærer (ikke coilover). Så jeg trenger helst 2 (evt nye fjærer til hele bilen, om det kun finnes i sett) nye fjærer til bilen fremme, med 60mm senk. Jeg har lett rundt om på nettet men ikke klart å funnet noe selv. Det "beste" jeg fant var et sett til alle hjul med 50/50. Jeg vet dessverre ikke hvilken fabrikant det er på dagens fjærer. Vil det evt. være problematisk å sette på 50mm senk på hele bilen i stedet for 60mm som jeg har per dags dato? (vil det bety at jeg må ha ny hjulstillingskontroll osv?). Takknemlig for hjelp!
×
×
  • Create New...