Jump to content

skeholio

Gjest
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Oppland
  • Medlemskort
    Kun digitalt

skeholio's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Jeg trenger ingen telefon i nærheten for å kunne "slette" eksisterende telefoner fra bilens oppsett.
  2. Jeg trenger IKKE å ha telefonen som skal fjernes tilgjengelig - skal sjekke hvilken versjon av SW som kjøres på bilen min.
  3. Det er nok uansett IKKE selve varmeren - den er bare en dum enhet som starter når den får beskjed fra bilens styringsenhet. "Stereoen" inneholder masse software, som sammen med en modul som sitter bak hanskerommet har med styringen av brenneren å gjøre. Denne modulen har egen firmware og bør matche stereoens. Resetting av software kan gjøre susen - evt matching av versjoner.
  4. Jeg har Convers+ i min 2008-modell TitaniumX. Touch skjerm: Menu (fysisk knapp nede til venstre for skjermen) - Bluetooth - Select phone to debond -> velg telefonen du ønsker å fjerne :-)
  5. Er det flere her som har Sony Premium Sound System med 12 høyttalere, som kan ta seg tiden til å sjekke om de får noe særlig lyd ut av sub'en ved avspilling av for eksempel Yellow m/"The Race" (masse bass der)? Sett gjerne bassen på 3/4 styrke og vri opp volumet til det kjennes basstrykk fra dørhøyttalerne foran - gå deretter bak i bagasjerommet og hør om sub'en gir fra seg noe. Hos meg er det trist stille bakfra - det er MYE mer bass i elementene i fremdørene enn det er i sub'en. Har nå vært innom flere butikker som bygger bilstereo, og de mener det må være noe feil - de anbefaler meg å reklamere mot Ford. Reklamasjon er ikke så enkelt all den tid selger sier at Ford sjelden eller aldri besvarer slike klager....
  6. Jeg har vært inne på tanken, men det forklarer ikke at andre Mondeoer (ikke Vignale med aktiv størydemping) sliter med samme symptomer. Det er liksom ikke volumet i seg selv som er problemet, det er fordelingen av dette foran/bak. Har sittet oppe til langt på natt og søkt i diverse forum, og det kan virke som om Ford gjorde noen triks for å dra ned effekten på anlegget for en tid tilbake - de byttet ut forsterkeren med en tilsynelatende lik, men med mye lavere effekt.... Høres jo nesten for utrolig ut, men jeg lar meg aldri overraske over slikt mer! Nå må jeg bare finne ut hvor forsterkeren er plassert, slik at jeg får sjekket versjonsnummeret på min - om den er av typen med halv effekt eller ikke. Mer informasjon om dette finnes her: http://www.focusst.org/forum/focus-st-electronics/16357-fix-low-volume-sony-stereo.html Det forundrer meg ikke om Ford har justert ned effekten for å unngå skader på dårlige høyttalere bak i bilen, og i samme slengen endret software slik at det knapt går effekt bak i bilen - på denne måten kan de fokusere det som er igjen av effekt på høyttalerne foran. Konspirasjonsteori kanskje, men jeg blir som sagt ikke overrasket.
  7. Har kjøpt meg splitter ny Mondeo, men klarer ikke å akseptere at det skal være dårligere lyd i min 2018-modell med "Sony Premium Sound System m/12 høyttalere (ink sub)" enn i min gamle 2007 Mk4 med "vanlig" anlegg uten sub... I den nye bilen mangler muligheten til å optimalisere lyden for fører - det er bare mulig å justere "fader" og "balanse" - akkurat slik det var på 80- og 90-tallet. Når jeg stiller volumet på 10 (av maksimalt 30), så kommer det masse lyd fra høyttalerne foran - de bak hører jeg ikke (heller ikke sub'en). Ved å "fade" lyden helt bak, så er det så vidt jeg hører noe som helst fra bak i bilen. Resultatet er at jeg sitter og irriterer meg grønn når det kommer musikk på radioen, for lyden er å sammenligne med å sitte foran en gammeldags "boom blaster" - det kommer jo bare lyd fra fronthøyttalerne :-( Er det flere som opplever dette? Noen innstillinger jeg (og selgeren) har gått glipp av? Må man oppgradere forsterker? I så fall en total falitterklæring fra Fords side på en splitter ny bil i premium-klassen. Det er jo liksom ikke bare å bytte til en Pioneer heller... Har prøvd flere Mondeo fra 2017/2018 og de oppleves likt - jeg får ikke dette til å henge sammen med at Ford sitt "Sony Premium Sound System" har fått så mye ros i tester på Internett?! Kan det være at det kjøres egen software på biler i Norge, og at denne inneholder feil? Dette ødelegger totalt den gode opplevelsen man tross alt skal ha når man har kjøpt ny bil, og jeg vurderer seriøst å selge den videre og se meg om etter annet merke dersom dette er hva Ford legger i beskrivelsen "Premium Sound" i 2018 :-(
  8. Sikkert en grunn til at den er der, men problemet er at frontruta gjerne har nådd å få litt dritt på seg innen det siste "sleiket" - da oppnår man bare at denne dritten dras utover ruta når viskeren gjør det siste sveipet. Ser absolutt irritasjonsmomentet :-)
×
×
  • Create New...