Jump to content

JoakimR

Gjest
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Moss

JoakimR's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Da har jeg tatt en titt på forslaget. Slik jeg kan se det, så er skruene på innsiden av bakluken til å feste spoileren eller selve bakluken. Det ser ut til at plasten på hele den øvre bakluken er popnaglet, noe jeg nesten syns er rart. Litt rådvill akkurat nå.
  2. Jeg vet hvordan ta av panelene slik at kablene lar seg trekke fra bremselysene og opp til kabelgjennomføringen. Problemet er at jeg gjerne skulle ha skjult kablene ned til skiltlyset også. Her ser jeg fortsatt ikke noen måte å løsne paneler eller trekke kablene gjennom på.
  3. God dag! Jeg har de siste dagene klødd meg i litt i hodet når det kommer til installering av av ryggekamera på en Kuga 2010-modell. Ryggekameraet er av typen tilpasset for å passe der skiltlyset er lokalisert. Alt er koblet opp og fungerer slik det skal, men uten en optimal løsning hva angår kabler. Siden kameraet er plassert der det er, så må kablene trekkes gjennom den øvre bakluken, og her finner jeg ingen god løsning. Spørsmålet mitt er om panelene på innsiden av den øvre bakluken kan taes av for å gjøre trekkingen av kabler ned til ryggelyset enklere? Eventuelt om det finnes andre løsninger som ikke krever drilling? Håper det finnes noen kloke hoder her inne som har et godt svar, hvis ikke vurderer jeg å gå over til et ryggekamera montert i skiltrammen. Som krever drilling, men som gir direkte adgang til ryggelyset.
×
×
  • Create New...