Jump to content

Morten Hagen

Gjest
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Skedsmokorset
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Morten Hagen's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Ja han (verksted/service mottaker) kunne gitt meg en ca pris, men Dele lageret var stengt og Han virka litt "fersk" , så jeg tar direkte kontakt med Dele lageret neste gang.
  2. Når motoren er kald så har den en tendens til å kvele seg ved igangsetting om jeg ikke ruser den/gir mye gass. Er det en tomgangs regulator etc.. som er problemet her ? Har ikke kjørt Diagnose test på den for å lese av feilkoder etc.. men får tatt det til uka. Har hatt på Dyserens tilsetting på tanken, men syntes ikke det hjalp noe. Hadde også stor service på Den i April hos Ford. Fylte 95 Super på Cirkle K i dag, så skal se i morgen tidlig om det gjør noe utslag. Er det noen steder å få fylt E85 lenger (bortsett fra i Sverige) ?
  3. Hei ! Har tatt over C-Max,n til Brodern og fornøyd med Den så langt,men noe er det jo altids med 10år gammle biler :-) Clutchen tar helt oppe og ca 1-1.5cm Var innom Ford i dag og De mente det var slitt clutch og kunne bytte Den for rundt 30K :-/ Spurte hva De skulle ha for bare Delene (bytter Den på jobben, da jeg jobber hos BNH), men det ville Han ikke opplyse ? Ergo vurderer jeg å kjøpe fra Kollevold (de fører Sacs som burde være prima vare?). Har ikke skjekket pris enda og usikker om jeg må ha komplett med Svinghjul og utløselager ?? KM stand 108000
×
×
  • Create New...