Jump to content

sdhweb

Gjest
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Vest Agder
  • Medlemskort
    Kun digitalt

sdhweb's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Tusen takk for innspill her! Jeg skal sjekke med flere lokale verksteder og se om vi kan finne frem til en løsning. Det er mulig jeg kommer med oppdatering her 🙂
  2. Hei xr4ti ! Takk for svar. Det er veldig nyttig og lese dette for å få et innblikk. Dette virker dog for omfattende for min del da jeg ikke er spesielt handy og jeg synes heller ikke det noe gøy å holde på med. Det holdt dessverre ikke lenger enn ca 1,5 år da det ble gjort på verksted forrige gang, og som nevnt fortalte de meg at jobben ble gjort etter alle kunstens regler. Jeg har Googlet en del i dag og mange verksteder skriver at de ikke kan gi garanti på sånne jobber fordi det er så uforutsigbart og at rusten sannsynligvis kommer tilbake. Jeg registrerer også at noen sier at den eneste utveien er å bytte hjulbuer. Er det i det hele tatt mulig å bytte hjulbuer bak? Dersom man ikke skal bytte hjulbuer bak, 'kun' rustfjerning og lakkering av begge bakskjermene, hvilket prisområde snakker vi? 10 - 20.000 ? Bilen er neppe verd mer enn 60.
  3. Jeg vet ikke hva Ford i Kristiansand benyttet, men i fjor gjorde jeg følgende: Pusset ned til stålet Penslet på Corroless Rustomvandler og Primer Penslet med reparasjonslakk. I år har jeg gjort følgende: Pusset ned til stålet Penslet på Biltemas rustfjerner/rusteter 2 strøk Penslet på Corroless Rustomvandler og Primer 2 strøk Penslet på Corroless rustkiller hammer finish som ytterste lag i selve falsen.
  4. Hei, Da er dessverre den tiden kommet for å poste om rust 😞 Jeg vet ikke om det er noe liv i dette forumet, men jeg forsøker meg. Jeg har en 2009 Mondeo som jeg kjøpte ny. Jeg har tatt godt vare på bilen og den er i god stand bortsett fra at den dessverre har begynt å ruste i hjulbuene bak. Det går ikke noe særlig ut på selve bakskjermene, men mest i 'falsen' eller hva det kalles. Den har vært inne på Bay Auto (Ford i Kristiansand) og fått fikset dette 'etter alle kunstens regler' (i følge dem selv) men det gikk ca 1,5 år før det begynte å komme tilbake. Begge bakskjermene ble lakket og sluttresultatet ble pent. Bilen var vel ca 8 år den gangen problemet oppstod. Juni 2020 blir bilen 11 år. Nå er det 2. året på rad at jeg har forsøkt å gjøre noe med dette selv. Målet er selvsagt bare å holde rusten unna og flekke litt på det. I år er det dessverre slik at jeg måtte pusse litt ut på selve bakskjermene pga bobler. Resultatet etter mitt arbeid er heller begredelig. Jeg har ikke noe greie på dette, og uansett er det vel vanskelig å få det fint med en bitteliten touch-up lakk. Det ser ikke ut i måneskinn det jeg har gjort dessverre. Det inni 'falsen' er helt ok, men det som jeg har flekket på selve bakskjermen er tragisk. Jeg er klar over at dette ikke er en veldig spesiell bil og at verdien er ganske lav, men det er så synd med disse hjulbuene når resten av bilen er såpass fin. Den er gått 130.000 km og er en 2.0 TDCI 140HK automat Titanium X stasjonsvogn. Er kampen tapt? Hva kan gjøres?
  5. Takk for svar! Det ser ut til å være samme forum, men at det har fått ny adresse. Nei, det er kanskje ikke så stor aktivitet, men det ligger mye historikk der :-)
  6. Hei, Er det noen som vet hva som skjedde med forumet som lå på: http://fordmondeo.motionforum.net/forum.htm ? Dette forumet er sikkert vel så bra, jeg bare lurer på om noen vet hvorfor det plutselig forsvant etter å ha vært online en årrekke.
×
×
  • Create New...