Jump to content

frodefocusII

Gjest
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About frodefocusII

 • Rank
  Trehjulssykkel

Medlemsinfo

 • Bosted
  møre og romsdal
 • Medlemskort
  Kun digitalt
 1. ja. problemet vedvarte. vil tippe det var kortslutning, lekasjestrøm i orginal radio/stereoanlegg en eller annen plass. bilen fungerer fint nå, bortsett fra radio /stereo utkoblet.
 2. glemte å følge opp denne: tok ut sikring til stereoanlegg, og etter dette sluttet batteri å lade seg ut. bil har fungert fint etter dette (bortsett fra at stereoanlegg ikke kan brukes)
 3. hmm, om generatorstøy så ligger alle ting som ser ut til å generere støy på høytalere ca i samme område i motorrom. defekt lyspære ligger over servopumpe og som ligger ved siden av generator.
 4. Takker for innspillser desverre ut som batteri fremdeles lader seg ut (enn om noe langsommere) susing fra høytalere har forsvunnet, men det slår fremdeles inn på høytaler når jeg starter og et par ganger når jeg svinger kraftig.høyre høytaler har sluttet å fungere. tidslinje blir da:kjørelys slutter å fungere (trolig før servo problemer) får lyd fra servopumpe (during når jeg svinger ved stillestående bil eller lav fart) verksted ser på servopumpe og etterfyller olje. dagen etter: lyd fra servo ser ut til å ha forsvunnet merker imidlertid ca samtidig at litt annen lyd fra tenning når jeg starter (vil tro det var delvis utladet batteri og/eller at det slo inn på høytaler) 1-2 dager etter, får liten "blackout" når jeg under kjøring starter varmeapperat. dagen etter det får jeg ganske kraftig spraking og during fra høytalere som varer til tenning er avskrudd etter dette har jeg svak susing fra høytalere også etter at tenning er av og nøkkel ute. samtidig som batteri lader seg ut. denne forsvinner ved skifting av defekt lyspære. spørsmål er da : hva er det som kan gjøre at noe slår inn på høytalere og skaper støy ? og samtidg gjør at batteri lader seg ut. kan evt verksted ha kommet til å skade noe, kommet borti noe når de så på servopumpe, f.eks. skadet en kabelbunt ? lyd som slo inn på høytalere (med radio og dab avslått) https://upload.cat/000a1849d1ef7f11
 5. servopumpe https://www.bildeler.no/servopumpe/ford/focus-ii-da/D/2006/G8DA/?Vare=61901 Da fikk jeg laddet batteri, susing fra høytalere forsvant da jeg trakk ut sikring for kjørelys (nr 71). Byttet en defekt lyspære og susing er forsvunnet. Vil ikke friskmelde bil 100% enda, slår fremdeles inn på en høytaler når jeg starter bil, men ser iallefall ut som batteriet ikke lader seg ut.
 6. dynamo var byttet for noen år siden, batteri er ikke så gammelt, og skal være ok. kommer opp feilkode i et sekund "feil på motorens styresystem" når jeg prøver å starte. ser at batteri ladder seint. vil tippe at det er feil på noe elektrisk, servopumpe (?) og at dette på en eller annen måte slår inn på høytalere. får prøve å koble ut en og en sikring og se om lyden forsvinner.
 7. koblet fra strømforsyning til DAB adapter (samt skrudde av radio) da jeg fikk støyen, men hadde ingen innvikning. sjekket forøvrig jording fra batteri, og ser grei ut.
 8. Har en ford focus 2006 mk2, 1,6TDCi (109 hk) Har fått noen elektriske problemer de siste dager: Merket en litt annen lyd fra tenning når jeg starter bil (nesten som om batteri er dårlig) Startet klimaanlegget under kjøring og fikk en liten "blackout", dvs frontlys blir svake i et sekund eller to. Dagen etter, under kjøring så får jeg plutselig (uten forvarsel) en kraftig sprakelyd på høytalere (både bak og front). Skrur av radio og dab adapter, men lyd vedvarer til jeg slår av tenning (anslår støy til 70-75dB). Når jeg starter bil på nytt, er lyd borte, men kommer igjen kort tid etter jeg skrur på radio. Dagen etter får jeg ikke start på bil, batteriet er ikke dog ikke flatt.'Etter oppstartsforsøk så har jeg suselyd fra venstre front høytaler som vedvarer etter at tenning er slått av og nøkkel tatt ut (anslår støy til ca 40-50dBA) Ser ut til å vedvare til batteri er tappet. ved lading av batteri kommer denne lyden umiddelbart tilbake. kan nevne at jeg 2-4 dager før disse problemene har hatt ulyder på servopumpe, men som forsvant ved etterfylling av olje.stereoanlegg er orginalt fra ford, kun ettermontert dab adapter.. noen som har hatt lignende problemer, eller har noen ideer?
×
×
 • Create New...