Jump to content

caevhhr

Gjest
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Trøndelag
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

caevhhr's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Jeg er eier nummer to i rekken. Det er godt mulig at det er den samme. Så vidt jeg vet har ikke bilen blitt brukt så mye de siste ti årene. Bare en liten tur her og der — og kun om sommeren. Bilen er ganske bra, den! Litt småplukk er det alltids, men det er jo halve moroen.
  2. Saupstad. Men, ja — det er nok den samme.
  3. Takk og takk. Jeg har bestilt både bensinfilter og luftfilter, for det er jo greit å bytte uansett da jeg ikke vet hvor lenge siden det er blitt gjort. Jeg skal kjøpe et injektoradditiv i morgen — takk for tipset! Når det gjelder mengdefordeleren, så skal jeg forsøke å åpne denne for å se om den skiven beveger seg lett. Jeg fant en del dokumentasjon som omhandler dette systemet, og etter å ha lest litt virker det som at det kan være en treg eller defekt "Cold Start Injector", dog sliter jeg litt med å forstå hvor denne faktisk sitter hen. Det ser ut som at det sitter en katalysator der, men jeg kan ikke se noe som indikerer at det er en lamdasonde der, hverken foran eller bak katalysatoren. Jeg blir nødt til å komme meg under bilen for å se litt nærmere på det. Oppdatering: Jeg tror forresten at jeg fant denne kaldstartinjektoren nå, så da skal jeg se litt nærmere på den i morgen.
  4. Hei! Jeg har nylig kommet i besittelse av en 1988-modell Escort XR3i. Ved start av kald motor (og kun ved kald motor) starter den, men etter 1–2 sekunder begynner turtallet å synke til det punktet hvor motoren stopper helt. Ofte virker det heller ikke å gi noe pådrag da den aldri klarer "å komme etter". Når jeg forsøker å starte den for andre gang går den helt fint frem til neste gang den kaldstartes. Dette er mere et irritasjonsmoment enn et stort problem. Jeg har veldig lite erfaring med disse bilene, så jeg setter stor pris på om det er noen her inne som kanskje kan ha noen formening om hva det kan være og peke meg i riktig retning.
×
×
  • Create New...