Jump to content

stein erik

Gjest
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by stein erik

  1. Hei. Vurdere bytte,men vil høre følgene. Er kraften på Powerstroke mye bedre enn den uten? tenkte da spesielt ved bruk med henger på 2000kg? Noen sier at Powerstroke motor er mye dårligere enn 7.3 D? Andre ting som er annet på Powerstroke mod?
  2. Hei. Har en Galaxy fra 07, dær den har Isofix i begge ytre seter... Jeg lurer på om det er mulig å flytte en av di ytre seter til midten? å motsatt.Åltså midtre ut til siden
  3. Noen som har delenr til Dieseltrykksensor?
  4. vet kor sensor står? lett å komme til?
  5. Om jeg har funne rett video,så er ikke motor helt lik.Ser ut som glødeplugger står inni toppdeksel på denne røde picupen
  6. Byttet olje for 3000km siden. var samme før skift av olje og dieselfilter
  7. Hei. Min E350 7,3 diesel uten turbo fra 1993 Har periodisk startvansker. Er kun om bilen har stått mer enn 5 timer eller mer. Biln starte ca 5 sek også stopper den. Bruker jeg startgass,så starten den ganske kjapt og alt virker ok. Dette skjer aldri når motor er varm. Er skiftet dieselfilter,glødeplugger er det ikke. O ringer rundt dyser er skiftet.Ingen synelige lekkasjer å se.
  8. Heia. Mistet all drift ved utkjøring av kryss. Ingen ulyd. ingen synelig oljelekkasje,mellomaksel ok Gir og olje var byttet iår. Noen som har hadd samme problem før?
  9. Hei. Noen som vet målene på tettering utgående fra girkasse til mellomaksel? Ford E 350 7.3D 1993
  10. Ingen som vet koffer biln ikke har Cruisecontroll på 5 Gir? Manuelt gir
  11. Ja 5 trins manuelt gir. Ingen feilkoder. Alle hjul er lik. 1.6 90 hk Diesel 2007 mod. Fungere helt fint i alle andre gir, men i 5 ingen lampe eller funksjon.
  12. Hei. Har kjøpt en Focus ghia 2007 mod. Dær cruisecontrol fungere som den skal i alle gir utenom 5 gir. Noen som har vært borti dette før? Kanskje den ikke skal fungere i 5 gir?
  13. Heia. Har en 93 mod Econoline uten turbo, dær jeg har fått en lekkasje/ fukt rundt Startmotor og litt oppfør. Klarer ikke å finne ut om det er motorolje eller girolje. Men jeg har bytte motor olje til 5W-30 syntetisk og lurer på om denne kan bli for tynn til denne motorn. Er vell 15/40 mineral som skal Brukes?
  14. Nei. ikke kjøpt speil enda. Men har ett annet problem. Cruise control fungerer ikke. Horn/fløyte fungere og alle 3 bremselys. jeg har aldri brukt cruise på denne biln heller. vet ikke om det skal komme noe lys når man trykker på On knappen?
  15. Motorvogn må ikke brukes til å trekke tilhenger eller tilhengerredskap uten at minst ett speil gir slik synsfelt at tilhengeren eller tilhengerredskapen kan sees. Er tilhengeren eller tilhengerredskapen like bred eller bredere enn den trekkende motorvognen, skal minst begge sider av tilhengeren eller tilhengerredskapen kunne sees i de utvendige speil og speilene skal gi slikt synsfelt at føreren kan se vegbanen - på venstre side i en bredde av minst 2,5 m på en avstand av 10 m bakenfor speil og videre så langt bakover som øyet rekker. - på høyre side i en bredde av minst 2 m på en avstand av 10 m bakenfor speilet og videre så langt bakover som øyet rekker. b) Når bredden på tilhenger/tilhengerredskap er over 2,30 m og breddeforskjellen mellom motorvogn og tilhenger/tilhengerredskap er mer enn 50 cm, skal speilene på fremsiden være utstyrt med hvit refleks som oppfyller kravene i kjøretøyforskriften § 28-3 nr. 5.1. Kravene om plassering i nr. 5.2 skal ikke gjelde speil ved trekking av tilhenger.
  16. Trenger man ekstra speil på disse ved kjøring med vogn? bredde Og evt hvor kjøper man.
  17. Da går vi for å prøve når sommer kommer
  18. Om det er røverhistorie vet jeg ikke. Men han sa at person hadde kjørt med kabe 780 vogn fra norge til sverige. Når dæm kom fram og så inni vogna var skap og hyller delvis løsnet fra sin plass og diverse sprikker i vogn vegger. Han sa man måtte bytt slepekrok til en med en slags reduksjon som minket virbrasjon og vridninger som forplantet seg i vogn. Om dette er sant eller ikke vet jeg ikke.
  19. Dæm påstår at E 350 er så stiv på fjærn bak, slik at vogna tar skade av det.
  20. Har fått høre at Med E 350 som Trekkbil, så er sjansen for å skade campingvogn stor? Stemmer dette? Min bil (1993 mod )har ettermerked krok,som har samme høyde som vanlig personbil.
  21. Ser flere som sier ikke kjøre over fartsgrense.... i forbindelse med forbruk. Lurer på ka slags hastigheter disse bilan går rimeligst på?80-90-100 km/t
  22. OK. blir vell å holde den noenlunde orginal da. Er skifta til megaflow( Eller noe i den durn) potter og rør ser jeg fra tidligere eier. Og Oljekjøler til girkassa
×
×
  • Create New...