Jump to content

TAndorsen

Gjest
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TAndorsen

  1. La akkurat merke til at det ligger en poleringsmaskin på bildet i tråden jeg linket til, den er kanskje hyppig polert og lakken er sikkert relativt tynn. Så tror jeg skal høre med en kompis som har verksted om han har lakkdybdemåler 😁
  2. Ja det har den faktisk, var å gravde litt i arkivet og fant denne tråden etter min bror! Brukernavnet er relativt likt min brors. Det er enkelt og greit etternavnet i familien, så siden Andorsen var opptatt ble det TAndorsen på meg.
  3. I fjor arvet jeg en '91 Sierra 4x4 i Radiant Red fra broren min som gikk bort, som har relativt falmet lakk. ("oksidert, hvit, matt") Nå som det (kanskje) slutter å snø hær oppe i nord tenkte jeg at jeg skulle få utbedret og evt. beskytte den. Har forstått det sånn at det er en del variasjon i hva som er anbefalt/funker best på forskjellige biler og lakktyper. Og om jeg husker rett er det vell ingen klarlakk på sierra'er? Så jeg lurte på om det er noen som har erfaringer å dele. Hva bør jeg gjøre og evt. hva bør jeg absolutt IKKE gjøre. Og ja grundig og skånsom vask kommer først av alt 🙃 (vanskelig å se hvor ille det faktisk er på bilde)
×
×
  • Create New...