Jump to content

Lars H

Gjest
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Vindafjord

Lars H's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Hei, har sett noen videoer på Youtube hvor det tas opp som et kjent problem med brudd på ledninger i overgangen mellom bil og dør. Noen her som har erfaringer med dette? Jeg har problemer med dørlåser som ikke alltid låser/åpner + dør åpen/lukket sensorer som lever sitt eget liv + dårlige vindusheiser (virker av og til).
  2. Får ikke denne koden vekk. Den lille akslingen med kulelager som skal åpne EGR-ventil er ødelagt, og fjernet. Ventilen er blokkert med plate. Den elektriske delen som skal åpne/lukke ventilen, er byttet. Riktignok en brukt del, men den vandrer fint (det gjorde også den forrige). Fjerner feilkode, men den kommer tilbake ved neste motorstart. Noen tips?
  3. Oppdatering: Byttet bryter på førersiden (dobbelknapp), og nå fungerer alt sammen.
  4. Har fremdeles dette problemet. Finnes det noe koblingsskjema tilgjengelig som viser hvordan vindusmotorer og brytere er koblet sammen?
  5. Liten oppdatering: Byttet dieselfilter i dag, og lugging forsvant helt. Kjøpte meg også en OBD2 dongle og leste av feilkode P0490. Dette tyder på at EGR ventil står fast (som nevnt av grcossie ovenfor) , og er sikkert uavhengig av luggingen i dette tilfellet.
  6. Tusen takk for tips. Dette skal prøves ut 👍😊
  7. Hei. EGR ble blokkert fordi den var defekt. Noen smådeler som var knekt inni der.
  8. Hei, Motorlampe lyser med feilkode som indikerer noe med EGR (iflg mekaniker som leste av feilkode). EGR-ventil er blokkert på denne, og har fungert bra etterpå, men nå har altså denne feilen oppstått. Ved pådrag i 3. og 4. gear, så lugger den kraftig og dør nesten helt. Dersom jeg tar det rolig, så går det som regel greit. Tips mottas med takk 🙂
  9. Vindusheis på begge dører virker ikke. Virker som et kontaktproblem. Lysdioder i brytere blinker hurtig av og til. Noen ganger kommer det en hurtig klikkelyd når jeg trykker på brytere, andre ganger er det helt dødt. Noen som har tips?
  10. Hei, arvet en Connect 2010 etter svigerfar, og sentrallåsen har oppført seg merkelig helt siden jeg fikk den. Den har store problemer med å låse OPP dørene til lasterommet (skyvedører på sidene og bakdør). Må prøve flere ganger, og løpe som en gal rundt bilen for å prøve om den endelig har klart å låse opp EN av dørene. Etter å ha fått opp en av dørene, så må jeg gå inn i lasterommet og låse opp de andre fra innsiden. Kan selve låsene være "trege"? Kan det hjelpe å smøre disse? Noen med samme erfaring?
  11. Skulle starte opp Connect'en etter siste kuldeperioden. Har hatt den stående i garasjen i noen uker. Den var vanskelig å starte, og når den først startet så kommer det gult varsellys (tannhjul med utropstegn inni). Når jeg kjører så har den veldig redusert motorkraft. Vanskeligere å aksellerere opp i fart. Noen tips om hva som kan være galt?
  12. Hei, hvordan finner jeg riktig drivledd til min 2011 Connect? Når jeg søker på nettbutikker (med regnr), så kommer det opp flere alternativer med forskjellig dimensjoner. Selv med samme motorkode, kommer det opp flere alternativ.
×
×
  • Create New...