Jump to content

Janerik

Gjest
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    4715 Øvrebø

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Janerik's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Takk for svar! Men for meg med et lavt budsjett for turbo-bygg, og ikke kan ohc motoren inn oh ut, ville du heller anbefalt meg å bygge turbo på forgasser ? 😊
  2. Eller står en is motor i sierran min, kun satt på forgasser igjen. Men tenkte da få tak i pumpe og tank, for så sette på insprøytningssystemet med turbo-kit. Vanskelig å få tak i ECU til Merkur XR4ti som du nevner her ?? Men så med ny ecu, og at jeg stiller inn bensin/tenning skal det igrunn gå greit ?
  3. Eller med andre ord også: er det fint mulig å bygge om til turbo uten å bytte ut resten av motordeler ? Går orginal ohc motor fint med turbo på uten noe ekstra miksing og triksing ?
  4. nei er til en sierra som hadde blitt gøy-bil med turbo på. Budsjettet ville jeg holdt så lavt som mulig. Fant en som solgte turbo-KIT for 4000, inkludert alt omtrent, garret tb25 turbo, intercooler, downpipe/eksos, manifold. Dette virket veldig perfekt. Men om dette hørtes alt for billig ut (?) grei pris (?) skulle være fungerende utstyr .. Jeg tenker noe som klarer å holde seg på orginal innmat, trenger ikke bikke over 200hk, men noe som gir ett litt mere drag enn det er nå (Ohc 105hk, har IS motor liggende)
  5. Hei, er det enda liv på dette nettstedet ? har en Ford sierra jeg har hatt ønske om å bygge turbo på, men har lite peiling på dette. Hvor mye/stort ladetrykk vil motoren tåle på orginal innmat ? hvor mange hestekrefter kan en regne med å få ut med turbo KIT ? 😊
×
×
  • Create New...