Jump to content

Sagsan

Gjest
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Sagsan

 • Rank
  Trehjulssykkel

Medlemsinfo

 • Bosted
  Møre og Romsdal
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt
 1. Hei, Vurderer en brukt S-MAX, hvor eieren sier at når han låser bilen er det kun speilet på venstre side som legger seg inn, mens høyre ikke reagerer. Om han sitter I bilen kan han derimot justere speilet som normalt med hendelen på døra, så det er ikke "dødt". Hva må til for å fikse dette? Innmat eller nytt speil? Mulig jeg ikke vet, men speilet virker jo så lenge det kan styres inni bilen...
 2. Hvor kjøpte du bryterne forresten? Ser enkelte på Finn som er av intr, men noen av dem er uten cruise... Det er noe jeg vil ha. Kan eventuelt kjøpe nytt ratt også. Med det samme, vet du noe om trimming av disse bilene? Mener å ha lest at man kan trimme dem litt og få mer effekt ut av motoren... Det kunne vært aktuelt om jeg måtte gå for en med 115hk... Men vet ikke om det er skadelig for motoren på sikt..
 3. Takk! Jeg ønsker å ha Convers, så om bilen ikke har det fra før, ønsker jeg å kunne i det minste oppgradere til det. Noe helt annet, som ikke har med display å gjøre... Vet du noe om disse motorene? Jeg har fått med meg at man skal styre unna 1.8l, og heller gå for 2.0l. Dreiemomentet er det samme på både 115hk og 131hk så vidt jeg vet. Set at det er en del på Finn med 115hk, men selv om den er sterk nok til det meste, tenker jeg at den likevel må oppleves noe tregere i enkelte situasjoner som for eksempel forbikjøringer, og når man skal kjapt ut i en rundkjøring? Ønsker at jeg skal kunne komme meg kjapt ut av kryss og inn i rundkjøringer, samt forbikjøringer uten at man må planlegge det voldsomt, og at bilen reagerer med en gang man trykker inn pedalen og ikke må vente et sekund på reaksjon...
 4. Ja, det er forvirrende.. Ang det å oppgradere til convers, har lest det tar seg gjøre, men vil alle funksjoner også fungere om bilen opprinnelig ble laget uten? Har lest det kan gjøres både på Smax og Mondeo..
 5. Om utsyrsnivå... Så vidt jeg vet er Titanium utstyrt med det aller meste, inkl cruise control. Men på Finn finner jeg litt av hvert og blant annet Denne , som er en Titanium uten cruise control, noe jeg mente var standard på dette nivået? Så finner man denne , som selger har opplyst å være en Trend utgave... Trend er normalt levert uten park og regn sensor, mens denne bilen ser ut til å ha absolutt alt av utstyr, til og med mere enn titanium... Er dette biler, som kjøpere selv har bestilt ekstra, siden en trend er bedre utstyrt enn en titanium? Angående utstyrsnivå på S-Max, mulig noen her vet dette, jeg ser at enkelte biler fra 08 og nyere blir levert uten Convers+. Mener man kan bytte til convers+ skjerm og at der er ganske enkelt, og at man må dra til et verksted for å rette km stand etterpå. Men om man bytter til convers+, får man da brukt alle menyer og innstillinger, om bilen i utgangspunktet er produsert uten convers+? Som denne , 08 mod uten convers, har alt utsyr men ingen convers. Er det bare og oppsøke en skraphander og finne en convers eller evt kjøpe en på nett, og forvente at alle funksjoner funker som de skal på denne?
 6. Hei, Ser etter en bruktbil, 2.0 131hk ca 07-09 mod. Legger merke til at i annonsene på finn er kjørecomputer forskjellig. På noen er det en større blå skjerm mellom turtall og speedometer, mens på andre er det en mindre skjerm som er rød, mellom speedometer og en større turtall skjerm. Den lille røde skjermen er ofte å se på titanium men også andre tidligere modeller, jeg ser også Trend utgaver med den blå skjermen og titanium både med og uten. Jeg ville tro at den blå skjermen var mer oversiktlig og mer populær og dermed en standard på titanium, men hva vet jeg... Er det noen som har oversikt over hvilke utgaver som har denne blå skjermen, og hva hver utstyrspakke inneholder? Samtidig, er 115hk i en 2.0l motor tilstrekkelig for raske forbikjøringer og rask respons i kryss og rundkjøringer?
×
×
 • Create New...