Jump to content

tjk

Gjest
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Kristiansand
  • Medlemskort
    Kun digitalt

tjk's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Jeg har en Ford Kuga som nå har gått ca. 120.000km, og jeg har nettopp fått beskjed om at automatkassa er ødelagt. Det er noe med ventilene trolig, den lugger veldig og turtall går opp og ned. Verkstedet har ringt rundt etter renoverte kasser å sette inn, og endelig funnet en. De sier også at dette er en årsmodell hvor det har vært mye problemer med automatkassa. En bilopphugger sa til og med at han var lei alle forespørsler etter denne kassa, og at bilen burde kondemneres (!). Forsikringen dekker 75% av reparasjonen, men jeg er litt spent på om den nye også holder 120.000km. Blir kanskje ikke lett å selge hvis den har dårlig rykte. Andre som har erfaringer med dette? Er det mulig å forlenge levetiden ved å kjøre på en bestemt måte?
  2. tjk

    Bremsekiver

    Jeg har også byttet alle mine fire, det var kast i dem. Ford mener det kan skyldes uorginale aluminiumsfelger og dårlig kjøling. Ikke vet jeg.
  3. tjk

    Drivstoff forbruk

    Hei! Har en Kuga 2014 med 2liters motor (140hk) og automat. Ved blandet kjøring kommer jeg ikke under 0.75l/mil ved forsiktig kjøring. Ved langkjøring på motorvei er det enda litt høyere. Ved småkjøring bruker den over 0.8/mil. Er dette normalt? Trodde den skulle bruke rett over 0.6l/mil. Dekkene er helt nye, og har 2.5-2.8 bar trykk.
×
×
  • Create New...