Jump to content

Xfighter

Gjest
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Xfighter

 • Rank
  Sykkel

Medlemsinfo

 • Bosted
  Ørsta
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei hei 😊 Varmeapparatet i min -08 Mondeo MK4 blåser for tiden bare kaldt. Jeg sjekket varmeåpningsspjeldet bak hanskerommet og det var litt tregt men ble lettere når jeg skrudde det frem og tilbake noen ganger. Men varmeapparatet virker fortsatt ikke. (Blåser bare kaldt) Jeg hadde bilen på et Ford-verksted i dag for noe annet og ba de sjekke litt dette. De sa at spjeldmotoren ikke fikk signal..! Bilen har automatisk 2-sone klima. De måtte ha mer tid til feilsøking, som høres fryktelig dyrt ut..! Er det noen som har noen anelse om hva som kan være galt her, og hva som kan gjø
 2. Oppdatering: Jeg har oppdatert til 1118_100429 men ting var akkurat det samme som før.. 😢 Det nye kartet laster bare opp terrenget (så vidt) men ingen veier eller navn o.l. Er det noe som kan gjøres da i det hele tatt for å få dette til å virke? Jeg syns dette er veldig merkelig. Jeg har vanskelig for å tro at hele radio/navi-enheten er utdatert når den er fra 2008. Er det noen som har flere tips her?
 3. Da har jeg endelig funnet en som har cd-brenner og har brent en cd. De aller fleste har tydligvis kvittet seg med cd-brenner.. I morgen skal jeg prøve å oppdatere. Jeg krysser fingrer. Tusen takk for hjelpen..!! Uten dere hadde jeg ikke klart det her..!!
 4. Jeg har søkt etter det men finner ikke noe. Har du en link?
 5. Jeg skal høre med Ford i morgen 😊
 6. Vet du hvor jeg får tak i en slik servicepack cd? Og koster de veldig mye?
 7. Ford hadde bilen inne og såg på det men mente at der ikke var noe å oppdatere..😫
 8. Det har jeg gjordt uten at det ble noen forskjell. Jeg prøvde den nye platen i bilen til svogeren min (som har samme sort bil) og der var det akkurat det samme..!! Jeg tenker å kjøpe en cd-renseplate og prøve det. Men jeg syns dette er veldig merkelig..! Jeg er veldig takknemlig for at du prøver å hjelpe meg med dette..!!
 9. Den er maken til den jeg har kjøpt. Så det er noe rart siden jeg har prøvd to forskjellig plater uten at de virker. Jeg får kjørt gjennom og fullført installasjonen men kartinformasjonen kommer aldri frem. Bare den røde pilen som indikerer deg.
 10. Hei Er det noen som har noen erfaringer med at nytt navigasjons kart ikke vil virker? Jeg har en -08 Mondeo mk3 med toutch-navi uten minnebrikke-stasjon Jeg kjøpte en ny dvd hos min lokale Fordforhandler/verksted (Laget av TomTom) men de forstår ikke hvorfor det ikke virker. Jeg prøvde to forskjellige dvd-plater. Den gamle navi-dvd-en m (laget av Blaupunkt) virker som den skal men er selvsagt en del utdatert.. Blaupunkt har ikke slik navi-oppdateringer lenger så vidt jeg kjenner til. Er det noen som har noen tips til hva jeg kan gjøre? kan det være noe koding, innstillinger e.l.
 11. Hei Jeg har nylig kjøpt en -08 Mondeo med navigasjon men uten DAB+. Den lokale Ford-forhandleren her mente jeg IKKE burde montere integrert DAB+ men en ekstern som henger på utsiden. Det begrunnet han med at systemet (bilen) var så gammel at det ville bli tregheter i radioen med integrert DAB+. Han sa også at det var litt vanskelig å få tak i et program til Dension DAB-U pga alder. Jeg har litt vanskelig for å tru at det skal være så vanskelig. Er det noen som har erfaringer med integrert DAB+ i en slik Mondeo med navi? Evt. hvilken type anbefales?
×
×
 • Create New...