Jump to content

Transit Connect 2007

Gjest
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Møre & Romsdal
  • Medlemskort
    Kun digitalt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Transit Connect 2007's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Hei igjen. Har et lite spørsmål til om denne Transiten min, UF32912 Skal det være ei beskyttelsesplate / deksel under motorrom på denne bilen? Syns det er veldig utsatt for skitt og ikke minst vannføyke fra hjula, med påfølgende ufyselig kvitter fra reima😁 Mulig jeg er pirkete, men det får så være. Har prøvd å finne noe på nett, men uten hell så langt. Mvh. Karl L.
  2. Hei og takker for innspill. Har hatt den oppjekket, men det er vanskelig å sette fingeren på noe spesifikt. Jeg skal uansett ta den opp igjen og se nøyere denne gangen. Nå har jeg noe å gå etter og det er da noe😁
  3. Hei! Jøss :-) Tusen takk for utfyllende svar. Kjempeflott. Jeg får jo svar fra verkstedene også naturligvis, men ikke slik du gjøre her med tegninger etc. Det er mye lettere når en vet hva en skal se etter. Takker igjen og ha en fin dag.
  4. Hei. Har en 2007 Transit Connect 1,8 der det er en knakke / bankelyd fra forhjulsstillinga når jeg kjører. Dette kommer fra begge sidene. Nå har ikke jeg løftebukk så det er vanskelig å få sjekke skikkelig, men er det noen som vet hva dette er? Dette merkes spesielt ved sakte fart over humper eller ujevnheter i veien. Styrekuler, ledd…? Tips please:-)
×
×
  • Create New...